Haberler

Aydın: Kuşadası'nda Noel Kutlaması

Ev Alarak Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ne Yerleşen İngilizler'in, Düzenledikleri Noel Kutlamasından Elde Ettikleri Gelirin Kuşadası Özürlüler Derneği'ne Bağışlanacağı Bildirildi.

Ev alarak Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ne yerleşen İngilizler'in, düzenledikleri Noel kutlamasından elde ettikleri gelirin Kuşadası Özürlüler Derneği'ne bağışlanacağı bildirildi.

Kuşadası'nın dünyaca ünlü Kadınlar Plajı'nda gerçekleşen Noel kutlamasına ilçede yaşayan İngilizlerle, İngiltere'den bu parti için özel olarak gelen 10 İngiliz katıldı.

Neol baba, hindi ve benzeri ilginç kostümlerle Noel partisine gelen İngiliz davetliler, sabahın erken saatlerinden itibaren Kadınlar Denizi Plajı'nda toplanmaya başladı. İlahiler ve dini müzikler eşliğinde şarkılar söyleyen davetliler, daha sonra hep birlikte 10 derece sıcaklıkta denize girdi. Soğuğa rağmen eğlenceli bir şekilde denize giren davetliler, daha sonra "çözme atma" yarışması düzenledi.

Kutlamaya katılan davetliler, aralarında topladıkları bin euro'yu da Kuşadası Özürlüler Derneği'ne bağışlama kararı aldıklarını açıkladı.

Kuşadası'nda İngilizce olarak yayınlanan "Ege Eye" isimli gazetenin ev sahipliğinde partiyi organize eden Karen Marks-Lovell, 42 yıldır İngiltere'de Wolves şehrinde gerçekleştirdikleri geleneksel Noel kutlamasını ilk kez Kuşadası'nda yaptıklarını belirterek, bundan sonra burada düzenlenen kutlamayı da geleneksel hale getireceklerini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title