Haberler

Aydın: Kuşadası'nda Mefruşat Kursu

Kuşadası Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi Tarafından Yetişkinlere Yönelik Başlatılan Kurslar Devam Ediyor. Başta Kuşadası'ndaki Ev Hanımları ile Emeklilerin İlgi Odağı Olan ve Tüm Halka Açık Olan Kurslar Kanalıyla Çağı Yakalamak İsteyen Kursiyerlere Dersler Veriliyor. Yaygın Eğitim Kapsamında Gerçekleştirilen Kurslar Arasında En Çok İlgi Görenlerden Biri de Mefruşat Kursu. Toplam 296 Saat ...

Kuşadası Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi tarafından yetişkinlere yönelik başlatılan kurslar devam ediyor. Başta Kuşadası'ndaki ev hanımları ile emeklilerin ilgi odağı olan ve tüm halka açık olan kurslar kanalıyla çağı yakalamak isteyen kursiyerlere dersler veriliyor. Yaygın eğitim kapsamında gerçekleştirilen kurslar arasında en çok ilgi görenlerden biri de Mefruşat kursu. Toplam 296 saat olarak gerçekleşecek Mefruşat kursu, Haziran ayında sona erecek. Kurs öğretmeni Sema Çalım, kursiyerlere ev dekorasyonu ve mefruşat konusunda temel bilgiler verildiğini ve uygulama yapıldığını söyledi. Ücretsiz olan kursa büyük ilgi gösteren Kuşadalı kursiyerler ise mefruşat alanında önemli bilgiler edindiklerini ve kursun büyük faydasını gördüklerini söylediler.

(ZH-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title