Haberler

Aydın: Kuşadası'nda Bayram Etkinlikleri

- Bayram Tatili Nedeniyle Yüzde 70'lik Bir Doluluk Oranı Yakalayan Kuşadası'nda, Mevsim Normalleri Üzerinde Seyreden Hava Sıcaklığı 24 Dereceye Kadar Ulaştı. Hem Kuşadalılar, Hem de Tatilciler Bayramın İlk Günü Yaz Aylarını Aratmayan Güneşli Havanın Keyfini Yaşadılar.

- Bayram tatili nedeniyle yüzde 70'lik bir doluluk oranı yakalayan Kuşadası'nda, mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı 24 dereceye kadar ulaştı. Hem Kuşadalılar, hem de tatilciler bayramın ilk günü yaz aylarını aratmayan güneşli havanın keyfini yaşadılar.

Sabah bayram namazına koşan Kuşadalılar ve tatilciler başta Kaleiçi ve Hanım Camisi olmak üzere bütün camileri tıklım tıklım doldurdu. Sabah saat 08.07'de kılınan bayram namazının ardından Kuşadalılar ve tatilciler birbirlerine sarılarak, bayramlaştı.

Kuşadası'ndaki resmi bayramlaşma ise saat 10.00'da Kuşadası Öğretmenevi'nde yapıldı. Bayramlaşma törenine Kaymakam Ahmet Ali Barış, Garnizon Komutanı Binbaşı Umut Bütün, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Abdullah Sarı, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ufuk Ulutürk, Emniyet Müdürü Şenol Zeybek, Davutlar Belediye Başkanı Tuncay Uysal, Güzelçamlı Belediye Başkanı Bayram Bayaözlü ve daire amirlerinin yanı sıra siyasi parti yöneticileri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. Kuşadası Öğretmenevi'ndeki bayramlaşmanın ardından Kuşadası Huzurevi'ne ziyaret gerçekleştirildi. Kaymakam Ahmet Ali Barış, Garnizon Komutanı Umut Bütün, Belediye Başkan Vekili Abdullah Sarı, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ufuk Ulutürk ve Emniyet Müdürü Şenol Zeybek'in yanı sıra bazı daire amirlerinin katıldığı ziyareti sırasında huzurevinde kalan yaşlılar duygulu anlar yaşadı. Ziyaret sırasında Huzurevi'ni işleten Limaş'ın Genel Müdürü Mehmet Yağcı huzureviyle ilgili çeşitli bilgiler verdi. Kuşadası Kaymakamı Ahmet Ali Barış, Garnizon Komutanı Umut Bütün, Başsavcı Vekili Ufuk Ulutürk ve Emniyet Müdürü Şenol Zeybek beraberlerindeki bazı daire amirleri, bir süre önce Konya'da kullandığı askeri jet uçağı düşerek şehit olan ve Davutlar beldesinde toprağa verilen Binbaşı Akgün Şengüner'in ailesini ziyaret etti.

(ZH-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title