Haberler

Aydın: Kuşadası'nda Adaspor Kış Basketbol Okulu Açıldı

Yaz Dönemi Çalışmalarını Tamamlayan Kuşadası Adaspor Kulübü, Okulların Açılmasının Ardından Kış Dönemi Çalışmalarına Başladı.

Yaz dönemi çalışmalarını tamamlayan Kuşadası Ada spor Kulübü, okulların açılmasının ardından kış dönemi çalışmalarına başladı.

Hafta sonları Kuşadası Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda çalıştıklarını açıklayan Ada spor Antrenörü Mehmet Garagon, bu sezon Aydın'da birçok kategoride resmi maçlara da katılacaklarını hatırlatarak, sporla çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tuttuklarını söyledi. Yaz sezonu boyunca başarılı bir kurs dönemi geçirdiklerini kaydeden Garagon, kış sezonu basketbol kurslarının da aynı tempoda devam edeceğini vurgulayarak, basketbol okuluna katılan öğrencilere yeni hizmete girecek kulüp binasında ücretsiz olarak internet cafe ve kütüphane hizmeti verileceğini söyledi. Öğrencilerin spor dışında folklor, satranç, yabancı dil ve gezi gibi aktivitelerden de yaralanacağı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title