Haberler

Aydın: Kuşadası Esnafı, Bayram Alışverişiyle Nefes Aldı

Turizm Sezonundan ve Ardından Kutlanan Ramazan Bayramı'ndan Umduğunu Bulamayan Kuşadası Esnafı, Kurban Bayramı ve Yılbaşı Nedeniyle Rahat Bir Nefes Aldı.

Turizm sezonundan ve ardından kutlanan Ramazan Bayramı'ndan umduğunu bulamayan Kuşadası esnafı, Kurban Bayramı ve yılbaşı nedeniyle rahat bir nefes aldı.

Yüzde 75'lere varan indirim ve cazip taksit seçenekleriyle müşteriye farklı alternatifler sunan esnaf beklediği harekete bir nebze de olsa yakaladı. Kuşadası'nda Esnafın yanı sıra vatandaşlar da bayram ve yılbaşı sebebiyle fiyatlarda meydana gelen indirimlerle alım güçlerine uygun alışveriş yapma imkanına kavuştuklarını söyledi.

Bu arada, birlikte kutlanan Kurban Bayramı ve yılbaşında vatandaşların en çok tercih ettiği hediyelerin başında mum yer aldı. Hediyelik eşya satıcıları, mumun yanı sıra, biblolar, tablolar ve kristal eşyaların da ilgi gördüğünü bildirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title