Haberler

Aydın: Kuşadası 18. Tavla Şampiyonası Sona Erdi

- Kuşadası Lions Kulübü Tarafından Her Yıl Geleneksel Olarak Düzenlenen Tavla Şampiyonası Sona Erdi. Kuşadası Derici Otel'de Gerçekleştirilen Turnuvada Zeki Şal Birinciliği Elde Etti.

- Kuşadası Lions Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Tavla Şampiyonası sona erdi. Kuşadası Derici Otel'de gerçekleştirilen turnuvada Zeki Şal birinciliği elde etti.

İki gün süren ve aralarında Kuşadası Kaymakamı Ahmet Ali Barış ve Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek ile Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan'ın da bulunduğu 57 tavlaseverin katıldığı turnuva çok çekişmeli maçlara sahne oldu. Final maçında Agah Kütük'ü yenen Zeki Şal, birinciliğe ulaştı.

Şampiyonada birinci olan Zeki Şal altın zar ve kupa kazanırken, ikinci olan Agah Kütük gümüş zar ve kupa, üçüncü olan Mustafa Cait ise bronz zar ve kupa elde etti. Mine Külek'in dördüncü ve Ferdi Uçargönül'ün ise beşinci olduğu şampiyona sonunda düzenlenen törenle dereceye girenlere ödülleri verildi. 118-R Yönetim Çevresi Kuşadası Lions Başkanı Sinan Aykaç, bu yıl 18.'cisi düzenlenen Altın Zar Tavla Şampiyonası'ndan elde edilen gelirin tamamının AİDS konulu bir tiyatro oyununun sahnelenmesinde kullanılacağını belirterek, gösterilen ilgiye teşekkür etti.

(ZH-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title