Haberler

Aydın: Kaygılı Bir Lig Başladı

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın kaygılı bir ligin başladığını ve takımların eşit şartlarda mücadele etmediğini savundu.

Aydın, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un daha akıllı oynadığını ve kazandığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bu maçın skoruna göre konuşmuyorum. 3 yıldır yüksek sesle söylüyorum, anlaşılmıyor. Rekabet eşit şartlarda olmalı. Kaygılı bir lig başladı. Bakıyoruz federasyon başkanı yeni seçilmiş, ama bizlerden (onlar) diye bahsediliyor. Ankara'dayız. Belediye başkanını gördünüz mü, valiyi gördünüz mü? Ben görmedim. Bu iş kötüye gidiyor. Birileri buradan sinyal almalı. Bu konuşmayı kesinlikle maçın sonucuna göre yapmıyorum. Birkaç hafta sonra daha iyi olacağız. Ancak devletin imkanları kullanılarak diğerleri bir adım öne geçiyor.''

Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Trabzonspor karşısında oynadıkları oyundan son derece memnun olduğunu kaydetti.

Kutlu, karşılaşmaya iyi başladıklarını belirterek, ''İlk 20 dakika gerçekten bizden üstün oynadılar. Bu dakikadan sonra oyunda dengeyi sağlamamıza rağmen Yattara'nın kişisel özellikleriyle 2 gol yedik. Oynanan oyundan son derece memnunum. Özellikle ikinci yarı daha üstün olan taraf bizdik'' diye konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, ''Oyununun 3'te 2'lik bölümünde üstündük. Ama kalan bölümde rakip iyiydi. Bu bölümü iyi analiz etmemiz gerekiyor. Zorlu bir maçta, Ankara'da farklı bir zeminde kazanarak dönüyoruz'' dedi.

Yattara'nın durumunun yarın yapılacak tetkiklerden sonra belli olacağını ifade eden Yanal, hakemlerle ilgili bir soru üzerine, ''Biz daha önce kendimizi incelemeyi tercih ediyoruz. Sezon sonuna kadar böyle yapacağız. Onları rahat bırakmak lazım'' diye konuştu.

Kulüp başkanı Sadri Şener de 2 haftada 6 puan kazandıklarını dile getirerek, ''Bu memnun edici bir durum. Bu maçı 5-6 farklı skorlu da kazabilirdik ama olmadı. 15 gün sonra Beşiktaş maçı var. Umarım onu da kazanırız'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title