Haberler

Aydın İncirliova'da Sağanak Yağmur Sele Neden Oldu

İncirliova'da sağanak yağmur sele neden olduAydın'ın İncirliova ilçesinde sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla şiddetini arttıran sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi.

İncirliova'da sağanak yağmur sele neden oldu

Aydın'ın İncirliova ilçesinde sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla şiddetini arttıran sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Sokaklar göle döndü, evlerin bahçeleri sular altında kaldı. Vatandaşlar evlere ve sokaklara girmekte zorlandı.

İncirliova ilçesinde bugün saat 09.00 sıralarında başlayan sağanak yağmur, en çok Acarlar Mahallesi'nde etkili oldu. Kanalizasyon çalışmasının yapıldığı ilçede akacak yer bulamayan yüksek kesimlerden gelen sel suları, zarar verdi. Cadde ve sokaklar dereye dönerken, onlarca evi su bastı. Araç sürücüleri suyla dolan cadde ve sokaklarda ilerlemekte güçlük çekti. Vatandaşlar evlere ve sokaklara girmekte zorlandı. Her yağan yağmurda evini su bastığını belirten mahalle sakinlerinden Şaban Yoldaş, 24 yaşında zihinsel engelli torunum Emrah Yoldaş'ı her yağmurda, sokakta biriken sular nedeniyle eve sırtımda getirip, götürmek zorunda kalıyorum. Yağmur suları çekilene kadar çizmeyle dolaşıyoruz. Her yağan yağmur bizim için çile oluyor diyerek, yetkililerden bir an önce önlem almalarını istedi. Yoldaş, mahallelerindeki kanalizasyon çalışmalarının bitirilmemesinin de sele neden olduğunu ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İncirliova Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title