Haberler

Aydın: Gözaltına Alınmak İstemeyen Şahıs 3 Polisi Yaraladı

Aydın'da Komşularına Rahatsızlık Verdiği Gerekçesiyle Şikayet Edilen Şahıs, Olay Yerine Gelen Polis Ekiplerine Saldırdı. Şahsın Bıçak ve Taşlı Saldırısı Sonucu 3 Polis Memuru Yaralandı.

Aydın'da komşularına rahatsızlık verdiği gerekçesiyle şikayet edilen şahıs, olay yerine gelen polis ekiplerine saldırdı. Şahsın bıçak ve taşlı saldırısı sonucu 3 polis memuru yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Aydın merkez Osman Yozgatlı Mahallesi 1275 Sokak'ta eli bıçaklı bir kişinin evinin etrafındaki komşularını rahatsız ettiği ihbarını değerlendiren emniyet güçleri olay mahalline hareket etti. Elindeki bıçakla çevresindekileri taciz eden C.B., polisin uyarılarına rağmen elindeki bıçağı bırakmadı. Bıçağı almak isteyen polis memuru M.G.'yi elinden yaralayan C.B., daha sonra eve girerek eline aldığı silahla havaya ateş etmeye başladı. Elindeki silahı bırakan şahıs, olay yerine takviye ekip olarak gelen polis memurları M.B. ve U.C.'yi de taş atarak yaraladı. Uzun süren çabalar sonucu etkisiz hale getirilen zanlı, gözaltına alındı.

Yaralı 3 polis memurları, Aydın Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title