Haberler

Aydın: Fabrika Gibi Okul

- Kuşadası Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi'nde Döner Sermaye Başarısı Yaşanıyor. Lise Bünyesindeki Tekstil ve Konfeksiyon Bölümlünde Okuyan Öğrenciler Hem Pratik Olarak Derslerini Başarılı Şekilde Öğreniyor, Hem de Verdikleri Hizmet Karşılığında Para Kazanıyor.

- Kuşadası Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi'nde döner sermaye başarısı yaşanıyor. Lise bünyesindeki tekstil ve konfeksiyon bölümlünde okuyan öğrenciler hem pratik olarak derslerini başarılı şekilde öğreniyor, hem de verdikleri hizmet karşılığında para kazanıyor.

Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi bünyesinde döner sermaye olarak ta faaliyet gösteren tekstil ve konfeksiyon bölümü konfeksiyon atölyesiyle neredeyse tüm Kuşadası'na hizmet veriyor. Dışarıdan da sipariş alınan giyim bölümünde her türlü tekstil üretimi yapılıyor.

Emeni Türkoğlu'nun öğretmenlik yaptığı Tekstil bölümü öğrencileri anaokullarının kıyafetlerinden, bayram ve yıl sonu etkinliklerinde öğrencilerin giydiği tüm kıyafetlere kadar bir çok başarılı çalışmaya imza atıyor.

(ZH-İK-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title