Haberler

Aydın Efelerinden Teröre Kınama

Türkiye Kuva-yi Milliye Mücahitler Derneği Aydın Şube Başkanı Mustafa Yorulmaz, Son Zamanlarda Artan Terör Olaylarına Karşı Türk Milletinin Dik Duruşunu Göstermek İçin Bütün Vatandaşlara Evlerine ve İş Yerlerine Türk Bayrağı Asmaya ve Türk Silahlı Kuvvetlerine Destek Vermek İçin Şırnak 23. Sınır Tümen Komutanlığına Aramaya Davet Etti.

Türkiye Kuva-yi Milliye Mücahitler Derneği Aydın Şube Başkanı Mustafa Yorulmaz, son zamanlarda artan terör olaylarına karşı Türk milletinin dik duruşunu göstermek için bütün vatandaşlara evlerine ve iş yerlerine Türk bayrağı asmaya ve Türk Silahlı Kuvvetlerine destek vermek için Şırnak 23. Sınır Tümen Komutanlığına aramaya davet etti.

Bugün İstasyon Meydanı'nda bulunan Yörük Ali Efe Heykelinin önünde efe kıyafetleriyle basın açıklaması yapan Türkiye Kuva-yi Milliye Mücahitler Cemiyeti üyeleri teröre ve destekçilerine kınadılar. Heykel önünde Türk Bayrağı açarak dernek adına basın açıklamasını okuyan Türkiye Kuva-yi Milliye Mücahitler Derneği Aydın Şube Başkanı Mustafa Yormaz, teskerenin meclisten geçerek yetkinin askere verilmesini istediklerini belirtti. Ordunun gerekeni yapacağını inandıklarını ifade eden Yormaz, "İran PEJAK'la nasıl mücadele ediyorsa aynı yöntemi bizde uygulayalım. Türk halkının sabrı taşmıştır. Türk halkı artık 'Kanları yerde kalmayacak', 'Gereken yapılacak' gibi sözleri duymak istemiyor. Gereken bellidir. İran dik duruşunu ve cesaretini göstermiştir. İran'ın örnek alınmasını istiyoruz. Artık şehitlerimizin kemiklerini daha fazla sızlatmayalım. Şehit analarının babaların yürekleri daha fazla yanmasın. Bizim ödediğimiz vergilerle mecliste 8 bin YTL maaş alan, eli kanlı teröristlere arka çıkan hatta ileri giderek 'Kardeşim' diyebilen zihniyetleri bir kez daha kınıyoruz. Dik duruşumuzun ifadesi olarak evlerimize iş yerlerimize devletimizin birliği, ülkemizin bütünlüğü Türk halkının birlik ve beraberliğinden asla taviz vermeyeceğimizin göstergesi olarak Türk bayrağı asalım. Türkiye her şeye rağmen büyük bir ülke Türk milleti de asil bir millettir. Bunu dosta düşmana ve tüm dünyaya gösterelim" diyerek vatandaşların Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığının 0 486 216 65 00 numaralı telefonunu arayarak TSK'ya ve Kahraman Mehmetçiklere iyi dileklerini sunmasını önerdi.

(DAK-İK-

(DAK-İK)

17.10.2007 17:08 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title