Haberler

Aydın: Duvar Yazıları Belediyeyi Canından Bezdirdi

- Aydın'da Bazı Kişi ya da Guruplar Tarafından Şehrin Değişik Cadde ve Sokaklarına Sprey Boyalarla Yazılan Yazılar Belediyeyi Canından Bezdirdi. Ramazan Bayramı Öncesi Şehrin Daha Güzel Görünmesi İçin Yazıları Silinerek Badanası Yapılan İstasyon Bulvarı Yaklaşık İki Haftada Tekrar Eski Haline Döndü.

- Aydın'da bazı kişi ya da guruplar tarafından şehrin değişik cadde ve sokaklarına sprey boyalarla yazılan yazılar belediyeyi canından bezdirdi. Ramazan bayramı öncesi şehrin daha güzel görünmesi için yazıları silinerek badanası yapılan İstasyon Bulvarı yaklaşık iki haftada tekrar eski haline döndü.

Özellikle futbol fanatikleri, askere gidecek gençler ve genç aşıklar tarafından yazıldığı görülen yazıların şehrin görünümünü bozduğunu belirten Aydın Beleidyesi Temizlik İşleri Müdürü Derya Tıkır, şahısların bu eylemi özellikle gece saatlerinde gerçekleştirdiklerini belirterek, zabıta ve polis tarafından denetimlerin başladığını söyledi.

Her vatandaşın duygusu olduğunu ancak, duyguların bu şekilde başalarına ve milli servete zarar verecek şekilde duvarlara yazılmasının yanlış olduğunu belirten Tıkır, yakalanması halinde bu yazıları yazan kişiler hakkında yasal işlem yapılacağını söyledi.

(İK-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title