Haberler

Aydın Doğan Vakfı'ndan İlköğretim Okuluna 11 Bilgisayar

Demirkent Beldesi'nde 6 Derslikli, 6 Öğretmenli ve 152 Öğrencinin Eğitim Gördüğü İlköğretim Okulu Bünyesinde Oluşturulan Bilgisayar Sınıfı, Okulun En Gözde Mekanı Oldu. İlk Kez Bilgisayar Kullanan ve İnternet Üzerinden Dünya ile Bağlantı Kurma Olanağı Bulan Öğrenciler Büyük Mutluluk Yaşadı. Bilgi...

Demirkent Beldesi`nde 6 derslikli, 6 öğretmenli ve 152 öğrencinin eğitim gördüğü ilköğretim okulu bünyesinde oluşturulan bilgisayar sınıfı, okulun en gözde mekanı oldu. İlk kez bilgisayar kullanan ve internet üzerinden dünya ile bağlantı kurma olanağı bulan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı. Bilgisayar başından kalkmak istemeyen öğrenciler, ``Televizyonlarda çocukların bilgisayar başında görüntülerini gördüğümüz zaman kıskanıyorduk. Artık bizim de bilgisayarımız var. Çok sevinçli ve mutluyuz`` diye konuştu.

Demirkent Beldesi İlköğretim Okulu Müdürü Rıdvan Yıldırım, Aydın Doğan Vakfı tarafından gönderilen bilgisayarlarla teknoloji sınıfı oluşturduklarını belirterek ``Öğrencilerimizin çoğu ilk defa bilgisayarla tanıştı`` dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title