Haberler

Aydın Doğan Vakfı Karikatür Sergisi Altınoluk'ta

Aydın Doğan Vakfı'nın Her Yıl Düzenlediği Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması'nın 23'üncüsünde Ödüle Layık Görülen Eserlerin Yer Aldığı Sergi, Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne Bağlı Altınoluk Beldesi'nde Açıldı.

Aydın Doğan Vakfı`nın her yıl düzenlediği Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması`nın 23`üncüsünde ödüle layık görülen eserlerin yer aldığı sergi, Balıkesir`in Edremit İlçesi`ne bağlı Altınoluk Beldesi`nde açıldı.

Aydın Doğan Karikatür Sergisi`nin Altınoluk Abdullah Efendi Konağı`ndaki açılış törenine Edremit Kaymakamı Ekrem Büyükata da katıldı. Sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği sergide, 32 ülkeden 141 sanatçıya ait 159 karikatür arasından seçilen 80 eser yer alıyor. 20 Ağustos Pazar gününe kadar açık kalacak sergi ücretsiz olarak gezilebilecek. Karikatür sergisinin Altınoluk`ta açılması nedeniyle büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Kaymakam Ekrem Büyükata, dünyada karikatürün ulaştığı seviye ve mizah anlayışını görmeleri bakımından sergiyi çok önemsediklerini belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title