Haberler

Aydın'dan Kısa Kısa

Spor Toto 3. Lig 3. grup ekiplerinden Çine Madranspor'un Teknik Direktörü Armağan Turhan'ın, görevinden ayrıldığı bildirildi.

Spor Toto 3. Lig 3. grup ekiplerinden Çine Madranspor'un Teknik Direktörü Armağan Turhan'ın, görevinden ayrıldığı bildirildi.

Turhan yaptığı açıklamada, sezon süresince takımın düşmemesi için ellerinden geleni yaptığını belirterek, "Çine sevgisi üst düzeyde olan taraftarların katkıları ile özelikle üst sıradaki rakiplerin korkulu rüyası olduk. İkinci devre aramıza katılan yeni oyuncuların da uyumuyla aradaki 17 puanlık farkı kapatarak 3 puana kadar düşürdük. Ama maalesef birtakım olumsuz gelişmeler birdenbire ibrenin terse dönmesine neden oldu. Kendi kararımla takımdan ayrılıyorum. İnşallah bu takım yine üst liglere çıkar" ifadelerini kullandı.

- Kızılay elbise dağıtacak

Kızılay Çine, ihtiyaç sahiplerine elbise dağıtacağını duyurdu.

Şube Başkanı Mehmet Ali Türksoy gazetecilere yaptığı açıklamada, genel merkezden hiç kullanılmamış giyim eşyalarının geldiğini ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılacağını söyledi.

Türksoy, elbise yardımından yararlanmak isteyen kişilerin Kızılay şubesine başvurmasının gerektiği belirtti.

Aydın'da kalıp tahta hırsızlığı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Ata Mahallesi 676 Sokak'ta F.T'ye ait inşaattan kalıp tahtalarının çalınması ihbarı üzerine çalışma başlatıldı.

Hırsızlık yaptığı iddia edilen K.D. çaldığı kalıp tahtalarla birlikte yakalanırken, hakkında 3 ayrı hırsızlık sabıkası bulunduğu belirtilen şüphelinin adliyeye sevk edileceği bildirildi.

- Toplum Destekli Polisten Polis "Roman El ele Daha Güzel Günlere Projesi"

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen "Polis Roman El ele Daha Güzel Günlere Projesi" kapsamında, Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından Ilıcabaşı, Orta Mahalle ve Cuma Mahallelerinde yaşayan çocuk, genç ve ailelerine yönelik sağlık desteği verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kızılay Aydın Çine Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title