Haberler

Aydın'dan Kısa Kısa

Aydın İŞKUR ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak yürüttüğü proje ile çok sayıda kişinin iş sahibi olduğu bildirildi.

Aydın İŞKUR ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak yürüttüğü proje ile çok sayıda kişinin iş sahibi olduğu bildirildi.

İŞKUR'dan yapılan yazılı açıklamada, söz konusu proje kapsamında 2015 yılında 210 kişinin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı kurumlarda işe yerleştirildiği belirtildi. Bu kişilerin çalıştığı okulların temizlik, çevre düzenlemesi ve bahçe bakımı gibi işler gerçekleştirdiği ifade edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan anlaşma kapsamında, milli eğitime bağlı kurumlarda işe yerleştirmelerin devam edeceği belirtildi.

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesi

Germencik ilçesinde AK Parti, CHP ve  MHP'nin kadın kolu teşkilatları bir araya gelerek üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesini kınadı.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan kadınlar, buradan belediye binası önüne yürüdü. Burada Atatürk Anıtı önünde basın açıklaması yapan AK Parti Germencik Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ünal, "Biz burada hiçbir siyasi görüş gözetmeden birlik beraberlik içerisinde böyle bir vahşet karşısında bir araya toplandık. Sessizce topuk seslerimizle haykırarak sesimizi dünyaya duyuruyoruz. Biz de anneyiz. Tüm anneleri duyarlı olmaya çağırıyoruz. İçimiz acıyor" dedi.

CHP ve MHP kadın kolları başkanların da konuşmalarının ardından grup, dağıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Germencik Ak Parti Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title