Haberler

Aydın'daki Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarda Görev Değişiklikleri

Aydın'da görev yapan 2 vali yardımcısı ve 4 kaymakam başka görevlere atanırken, yerlerine yeni atamalar yapıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanarak Resmi Gazete'de yayınlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesine göre, Aydın Vali Yardımcısı Zeki Koçberber, Adana Vali Yardımcılığına, Aydın Vali Yardımcısı Osman Nuri Çobanoğlu da Samsun Vali Yardımcılığına atandı.

Aynı kararname ile Köşk Kaymakamı İsmail Soykan Denizli Vali Yardımcılığına, Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız Samsun Çarşamba Kaymakamlığına, Didim Kaymakamı Ali Katırcı Samsun Bafra Kaymakamlığına ve Kuyucak Kaymakamı Nuri Özder de Tokat Zile Kaymakamlığına atandı.

Aydın Vali Yardımcılığı görevine Osmaniye Vali Yardımcısı Hayrettin Çiftçi'nin atandığı kararnamede, Nazilli Kaymakamlığına Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Okur, Didim Kaymakamlığına Kaynarca Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Köşk Kaymakamlığına Demre Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Kuyucak Kaymakamlığına Mudurnu Kaymakamı Alp Arslan getirildi.

Kararnameyle bir süredir boş olan Karacasu Kaymakamlığına ise Karayazı Kaymakamı Ahmet Gencer atandı.

Ayrıca, Aydın İl Hukuk İşleri Müdürlüğüne, Karabük İl Hukuk İşleri Müdürü Mehmet Polat atandı.

Bu arada İçişleri Bakanlığınca yayımlanan ve Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Mülki İdare Amirleri Atama, Değerlendirme ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin Eki Cetvelde Değişiklik Yapılması Hakkında Tebliği ile Aydın'da daha önce 8 olan vali yardımcısı kadrosu 6'ya düşürülmüştü.

- AYDIN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title