Haberler

Aydın'da Trafik Kazası 1 Ölü 1 Yaralı

Aydın'ın Sultanhisar İlçesi'nde Meydana Gelen Trafik Kazasında 13 Yaşındaki Bir Çocuk Hayatını Kaybetti, Traktör Sürücüsü Baba da Ağır Yaralandı.

Aydın'ın Sultanhisar İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 13 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti, traktör sürücüsü baba da ağır yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde Sultanhisar İlçesi Devrant mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre öğleden sonra tarlasını ilaçlamak için bahçesine gitmek üzere 09 RV 109 plakalı traktörü ile yola çıktı. E-87 Karayolu üzerinde seyir halindeyken Devran mevkii yakınlarında bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Orhan Özarslan ağır yaralanırken, traktörün altında kalan oğlu Kudret Özarslan olay yerinde hayatını kaybetti.

Sürücü Orhan Özarslan Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

(İK) 22.05.2008 23:16 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title