Haberler

Aydın'da Sürücülere Bayram Tatilinde Ceza Yağdı

Aydın Merkez ve İlçelerde 4 Günlük Bayram Tatilinde Yapılan Denetimlerde Toplam Bin 127 Araç Sürücüsüne 157 Bin 835 YTL Trafik Cezası Kesildi.

Aydın merkez ve ilçelerde 4 günlük bayram tatilinde yapılan denetimlerde toplam bin 127 araç sürücüsüne 157 bin 835 YTL trafik cezası kesildi.

Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 günlük bayram tatilinde şehir merkezlerinde ve Aydın-İzmir, Aydın-Denizli ve Aydın-Muğla karayollarında yaptıkları denetimlerde kusurları görülen sürücülere ceza yağdırdı. Aydın merkezde yapılan denetimlerde hataları görülen 113 araç sürücüsüne toplam 11 bin 470 YTL para cezası kesilirken, 6 araç sürücüsü hakkında ehliyetsiz araç kullanmaktan, 4 şahıs hakkında da alkollü araç kullanmaktan yasal işlem yapıldı. İlçelerde ise hataları görülen 143 araç sürücüsüne toplam 12 bin 581 YTL 25 YKr para cezası uygulanırken, 10 araç sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmaktan, 4 şahıs hakkında da alkollü araç kullanmaktan yasal işlem yapıldı.

Karayollarında ise hataları görülen 851 araç sürücüsüne toplam 132 bin 734 YTL 25 YKr para cezası uygulanırken, 2 araç sürücüsü hakkında ehliyetsiz araç kullanmaktan, 5 şahıs hakkında da alkollü araç kullanmaktan yasal işlem yapıldığı bildirildi.

Aydın Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi yetkilileri, denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

(DAK-YK-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title