Haberler

Aydın'da Şiddetli Yağış ve Fırtına Hayatı Olumsuz Etkiledi

Aydın'da Dün Akşam Saatlerinde Başlayan Yağmur Yaşamı Olumsuz Etkiledi. Hafta Başında Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Yağmur ve Fırtınası Uyarısı, Aydın ve İlçelerini Etkisini Gösterdi. Aydın Merkez ve İlçelerinde Fırtına Nedeniyle Küçük Çaplı da Olsa Maddi Hasarlar Meydana Geldi. Akşam Saatlerinde Gerçekleşen Yağışta Metrekareye 35 Kilogram Yağış Düştüğü Bildirildi.

Aydın'da dün akşam saatlerinde başlayan yağmur yaşamı olumsuz etkiledi. Hafta başında Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yağmur ve fırtınası uyarısı, Aydın ve ilçelerini etkisini gösterdi. Aydın merkez ve ilçelerinde fırtına nedeniyle küçük çaplı da olsa maddi hasarlar meydana geldi. Akşam saatlerinde gerçekleşen yağışta metrekareye 35 kilogram yağış düştüğü bildirildi.

Zaman zaman şiddeti artan yağmurla birlikte yollarda oluşan su birikintileri, trafiğin de aksamasına sebep oldu. Şiddetli rüzgar ve gök gürültülü yağış sebebiyle de bazı yerlerde yola ağaçlar ve telefon direkleri devrildi. Belediye ekiplerinin çalışmaları sonucu ağaçların devrilmesi sonucu kapanan yollar açıldı.

Aydın Belediye ekipleri şehir merkezindeki mazgalları sürekli kontrol altında tuttu. Yoğun yağışa rağmen şehir merkezinde hiçbir ev ve işyerinde su baskını yaşanmadı. Fatih Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde yola devrilen bir ağaç nedeniyle cadde kısmen trafiğe kapandı. Ekiplerin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu cadde temizlenerek trafiğe açıldı.

(İK)

11.11.2007 17:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title