Haberler

Aydın'da ÖSS İçin İmkanlar Seferber Edildi

17 Haziran Pazar Günü Yapılacak Olan Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) Öncesi Alınan Kararları Açıklayan Aydın Valisi Mustafa Malay, Aydın Merkez, Söke ve Nazilli İlçelerinde Gerçekleştirilecek Olan ÖSS'ye Toplam 20 Bin 332 Öğrencinin Katılacağını Açıkladı.

17 Haziran Pazar günü yapılacak olan Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) öncesi alınan kararları açıklayan Aydın Valisi Mustafa Malay, Aydın Merkez, Söke ve Nazilli ilçelerinde gerçekleştirilecek olan ÖSS'ye toplam 20 bin 332 öğrencinin katılacağını açıkladı.

72 okulda ve bin 40 ayrı salonda gerçekleştirilecek olan sınav salon başkanı ve gözetmen olarak toplam 2 bin 173 kişinin görev yapacağını ifade eden Vali Mustafa Malay, öğrencilerin barınma, ulaşım, sağlık ve sosyal konulardaki sorunlarına yardımcı olmak amacıyla Santral garajı, Otagar ve Atatürk Meydanı'nda sınav danışma bürolarının oluşturulduğunu belirterek bu büroların 16-17 Haziran Cumartesi Pazar günleri açık olacağını söyledi.

Sınava girecek öğrencilerin sınava gireceği binalara rahat ulaşabilmeleri için sınav yapılacak okulların güzergahına giden minibüslerin ön camlarına okul isimlerinin asılacağını kaydeden Vali Malay, sınav günü şehiriçi minibüslerinin öğrencilerin sınav saatine yetişmede zorlanıp mağdur olmamaları için her zamankinden daha fazla sefer yapacaklarını sözlerine ekledi.

Sağlık yönünden de oluşabilecek problemlere karşı il sağlık müdürlüğü tarafından sağlık ekiplerinin oluşturulduğunu belirten Vali Mustafa Malay, "Çocuklarımızın yıllarca çalışarak hazırlandıkları kendileri ve aileleri açısından hayati öneme haiz olan ÖSS'ye sağlıklı olarak katılabilmeleri için 16 Haziran 2007 Cumartesi günü özellikle akşam saatlerinden itibaren sınav bitimine kadar tüm Aydın halkını gürültü konusunda duyarlı olmaya, yapacakları her türlü merasim ve eğlenceden çevrelerini rahatsız edebilecek faaliyetlerden uzak durmaya davet ediyorum. Bu yönde alınacak tedbirler konusunda ilgili kuruluşlara gerekli talimatlar verilmiştir. Bu konuda sayın halkımızdan da gerekli hassasiyeti ve anlayışı bekler, sınava girecek tüm gençlerimizi başarılar dilerim" dedi.

(DAK-YK)

13.06.2007 18:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title