Haberler

Aydın'da Odaların Genel Sekreterlerine Eğitim Verildi

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) tarafından il genelindeki 82 odanın genle sekreterlerine eğitim verildi.

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) tarafından il genelindeki 82 odanın genle sekreterlerine eğitim verildi. Aydın'ın en büyük sivil toplum örgütünün esnaf ve sanatkarlar olduğunu bu nedenle AYESOB'un ilin en büyük ailesi olduğunu belirten Başkan Çetindoğan, "Biz geniş bir aileyiz, ailemizin bireylerine ve topluma açılan kapımız da genel sekreterlerimizdir. Bu nedenle bilinçli ve kurallara uygun bir oda yönetiminin yanında güler yüzlü hizmet önceliğimiz olmalıdır" dedi.

Aydın Esnaf Odaları Birliği'ne ait düğün salonunda 2 oturum halinde gerçekleştirilen eğitim seminerinde genel sekreterlere konusunda uzman kişilerce eğitim verildi. Seminerin ilk oturumu nda Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Eğitim Fakültesi Eğitim Anabilim Dalı'ndan Doç. Dr. Erkan Kral 'Liderlik ve Yöneticilik' ile ilgili söyleşi yaptı. Oturumun 2. bölümünde ise konusunda uzman kişilerce TESK muamelat yönetmeliği, TESK kart ve Ulusal Elektronik Tebligat Sistemine Geçiş ile ilgili sunum yapıldı. Sicil uygulamaları ve Nace kodlarıyla ilgili sunumun yanı sıra muhasebe muamelat yönetmeliği hakkında da bilgilendirilen genel sekreterlere etkili iletişim konusunda da çeşitli konular aktarıldı.

Seminer sonunda genel sekreterlere sertifika verildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aydın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title