Haberler

Aydın'da Kaza 3 Genç Hayatını Kaybetti, 2 Genç Yaralı

Aydın'ın Karacasu ilçesinde otomobilin bariyerlere çarparak devrildiği kazada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Aydın'ın Karacasu ilçesinde otomobilin bariyerlere çarparak devrildiği kazada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kaza bugün saat 01.30 sıralarında Karacasu ilçesi çıkışında meydana geldi. Sürücü Hazar Canbaz (20), kavşak çalışmasının devam ettiği Karacasu-Nazilli karayolu üzerinde, yönetimindeki 20 AAZ 682 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bariyerlere çarpan otomobil takla attı. Kazada sürücü Hazar Canbaz ile araçta bulunan Davut Arısan (20) ve Karacasu Meslek Yüksekokulu öğrencisi Nurdane Geryüz (21) otomobilde sıkışarak, olay yerinde öldü. Otomobilde bulunanlardan Emre Burak (20) ile Karacasu Meslek Yüksekokulu öğrencisi Dilan Şener (20) ise yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaşamını yitiren 3 kişinin cesetleri ise kaza yerindeki incelemenin ardından Karacasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

NURDANE GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Ölenlerden Nurdane Geryüz için memleketi Denizli'de öğlende cenaze töreni düzenlendi. Cenaze ilk olarak, Aydın'dan Denizli'deki Ulu Cami'ye getirildi. Anne Ayşe Geryüz, kızının tabutuna sarılarak feryat etti. Anne Ayşe Geryüz, tabuta parmaklarıyla vurarak, Nurdane kalk, kahvaltı yapacağız. Hep ben kaldırırdım yavrumu. Evlat acısı bu kadar mı acı olur ya Çok acıymış ya. Yavrum kara topraklara nasıl girecek Kalk anam kalk, hadi sabah oldu, kahvaltı yapacağız. Sana dayanamıyorum kalk. O benim ilk göz ağrımdı. Diplomanı alıp gelemedin. Cenazesi geldi, böyle bir şey var mı Ah benim güzel kızım kalk hadi kalk demesi yürekleri dağladı. Gözyaşı döken anneyi, yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Nurdane Geryüz, kılınan cenaze namazının ardından Çakmak Mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karacasu Aydın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title