Haberler

Aydın'da Hamile ve Engelli Memurlara Aşırı Sıcak Nedeniyle İzin Verildi

Güncelleme:

Türkiye Afrika sıcakları ile boğuşurken ilk izin haberi Aydın'dan geldi. Sıcak hava nedeniyle, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ile engelliler yarın izinli sayılacak.

Türkiye'de sıcaklıklar son zamanlarda normalin 6-7 derece üzerine çıkınca Aydın valiliği duruma el attı. Sıcak hava nedeniyle, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ile engelliler yarın izinli sayılacak.

HAMİLE VE ENGELLİLER YARIN İZİNLİ

Aydın'da sıcak hava nedeniyle, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ile engellilerin yarın izinli sayılacağı bildirildi. Valilikten yapılan açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ile hamilelerin, ilde hava sıcaklığının artması nedeniyle yarın idari izinli sayılacağı belirtildi. Aydın'da sıcaklığın yarın 44 derece olacağı tahmin ediliyor.

METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, önümüzdeki 7 günün hava tahminlerini açıklayarak vatandaşları uyardı. Kuzey Afrika'dan gelen sıcak havanın etkisine girildiği hatırlatılan uyarıda, gölgede hissedilen sıcaklık değerlerinin İstanbul'da 37, İzmir'de 41, Ankara'da ise 40 dereceyi aşacağı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Aydın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title