Haberler

Aydın'da Banka Soyguncusu Polise Yakalandı

Aydın'ın Nazilli İlçesinde Bir Banka Şubesinin Alarm ve Telefon Kablolarını Keserek İçeriye Giren ve Polisin Geldiğini Fark Edince Kaçmak İsteyen Hırsızlık Zanlısı, Polisin Yarım Saatlik Kovalamacası Sonucu Yakalandı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir banka şubesinin alarm ve telefon kablolarını keserek içeriye giren ve polisin geldiğini fark edince kaçmak isteyen hırsızlık zanlısı, polisin yarım saatlik kovalamacası sonucu yakalandı.

Olay, önceki gece saat 00.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nazilli-Aydın karayolu üzerindeki bir banka şubesinin alarm ve telefon kablolarını keserek kapıyı yanındaki aletlerle açan Ö.H. (Özcan Hayırsız-25) içeriye girdi. Zanlı bankanın özel bir yerinde gizli olan ve içerisinde 250 bin YTL bulunan kasayı açmaya çalıştığı sırada bazı vatandaşlar, olayı görüp polise haber verdi. Polisin geldiğini fark ederek kaçmaya başlayan zanlı, yaklaşık yarım saat süren kovalamaca sonucu polis tarafından saklandığı bahçede yakalanarak gözaltına alındı.

Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal, zanlının olayı tek başına yapmadığını düşündüklerini söyledi. Olay yerine polisler geldiğinde dışardan mutlaka birilerinin zanlıya haber verdiğini kaydeden Günal, "Soyguncunun yakalandığına sevindik. Bu arada soyguncuyla birlikte çalışan ve ana grubu oluşturan diğer kişilerin tespitine çalışıyoruz. Nazilli, olaylardan arınmış bir huzur şehri olacaktır" dedi.

Gözaltına alınan Ö.H.'nin sorgusunun devam ettiği bildirildi.

(AS-İK-YK-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title