Haberler

Aydın'da Aile Haftası Etkinliklerle Kutlanıyor

Aydın’da Aile haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Türkiye’nin En Büyük Ailesiyiz” yürüyüşü geniş bir katılımla yapıldı.

Aydın'da Aile haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen " Türkiye'nin En Büyük Ailesiyiz" yürüyüşü geniş bir katılımla yapıldı.

Efeler Kaymakamlığı Efeler Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan Aile Haftası kutlama etkinlikleri Vali Yardımcısı Bahri Tiryaki, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zekeriya Ertaş ve protokolün katılımıyla başladı. Valilik önüne çelenk konulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden programda İl Müdürü Zekeriya Ertaş, Aile Haftası'nın anlam ve önemiyle ilgili konuşma yaptı.

Ardından "Türkiye'nin En Büyük Ailesiyiz" temalı yürüyüş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü önünden başlayıp Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü önünde sona erdi. Yürüyüşe İl Müdürlüğünden hizmet alan huzurevi rehabilitasyon merkezlerinden yaşlılarımız ve engellilerimiz, çocuk evlerinden çocuklarımız ve gençlerimiz, kreş ve gündüz bakımevlerinden küçüklerimiz, Atça ve Pamukören Bakım merkezlerinden engelli çocuklarımız, çalışanlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünde Aydans Gençlik ve Spor Kulübü Halk Dansları topluluğu tarafından yapılan folklor gösterisi büyük beğeni topladı.

Aile Haftası kutlama etkinlikleri, Aydın Ticaret Borsası konferans salonunda eğitimci yazar Sıtkı Aslanhan tarafından gerçekleştirilen konferanstan sonra "Benim Ailem" konulu resim, "Geleceğime Işık Tutan Ailem" konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere katılım belgesi ve ödüllerin dağıtımıyla sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title