Haberler

Aydın'da 3. Kattan Düşen 4 Yaşında Çocuğun Burnu Bile Kanamadı

Aydın'ın Nazilli İlçesinde, Oturdukları 3. Kattaki Evin Balkonunda Oynarken Beton Zemine Düşen 4 Yaşındaki Çocuğun Burnu Bile Kanamadı. Olayı Gören Çevre Sakinleri Çocuğu Sağ Görünce Gözlerine İnanamadı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, oturdukları 3. kattaki evin balkonunda oynarken beton zemine düşen 4 yaşındaki çocuğun burnu bile kanamadı. Olayı gören çevre sakinleri çocuğu sağ görünce gözlerine inanamadı.

Olay sabah saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi 5 Eylül Caddesi üzerinde bulunan Huzur Apartmanı'nda meydana geldi. Apartmanın 3. katında oturan Tokay ailesinin 4 yaşındaki oğlu Mustafa Tokay, balkonda oynarken 12 metre yükseklikten beton zemine düştü. Balkonda oturan komşular olayı görerek yardıma geldiklerinde oldukça şaşırdılar. Çünkü 3. kattan düşen Mustafa'yı oturur vaziyette ve korkmuş halde buldular. Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa'yı muayene eden doktor ve sağlık görevlileri de

çocuğun 3. kattan düştüğüne inanamadı.

Uzman doktorların muayenesinden sonra küçük Mustafa gözlem odasına alınarak serum verildi. Doktorlar minik Mustafa da bir çizik bile bulamama şaşkınlığı içindeyken Mustafa'nın neşe içinde doktorlara "Süpermen oldum uçtum" demesi herkesi güldürdü. Düşerken çok korktuğunu belirten sevimli çocuk bundan sonra daha dikkatli olacağını söyledi. Denizli'de görev yapan öğretmen anne Aysun Tokay ve Nazilli'ye yeni tayin olan polis babası Emre Tokay da kazanın üzüntüsünü çocuklarına da bir şey olmamasının sevincini

yaşadıklarını belirtti. Emre Tokay, yaptığı açıklamada, "Allah evladımızı bize bağışladı. Kendisi evde uyurken babaannesi yolun karşısındaki markete gittiği sırada uyanıp balkona çıkmış ve oradan aşağıya düşmüş. Beton zemine düşen oğlumuzu komşular görüp hastaneye götürmüşler. Oğlumuz böyle bir olayı kazasız atlattığı için Allah'a şükrediyoruz" dedi.

(AS-İK-YK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title