Haberler

Aydın Belediye Başkanı Ortekin'in Sağ Kolu Mustafa Selçuk Gözaltına Alındı

Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin'in Eski Danışmanı ve En Samimi Dostlarından Mustafa Selçuk Gözaltına Alındı. Başkan Ortekin'in Sağ Kolu Olarak Bilinen Mustafa Selçuk'un Gözaltına Alınması Aydın'da Şok Etkisi Oluşturdu.

Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin'in eski danışmanı ve en samimi dostlarından Mustafa Selçuk gözaltına alındı. Başkan Ortekin'in sağ kolu olarak bilinen Mustafa Selçuk'un gözaltına alınması Aydın'da şok etkisi oluşturdu.

Geçen dönem Belediye Meclis Üyeliği de yapan Mustafa Selçuk'un Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'nin gözaltına alındığı operasyon kapsamında Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından "İhaleye fesat karıştırmak" ve "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" iddialarıyla gözaltına alındığı bildirildi.

Bugün akşam saatlerinde Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Selçuk'un sorgunsun çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.

Selçuk'un yapılacak sorgusunun ardından ‘Arasta' operasyonu kapsamında Edirne'ye gönderileceği iddia edildi.

Bilindiği gibi Şubat 2005 tarihinde dönemin İçişleri Başkanı Abdülkadir Aksu tarafından Belediye başkanı İlhami Ortekin hakkında, 28 Mart yerel seçimlerinden sonra seçilememelerine rağmen eski belediye meclis üyesi Mustafa Selçuk'u danışman olarak belediyede görev verdiği için soruşturma izni verilmişti. Belediye Başkanı İlhami Ortekin'in sağ kolu olarak bilinen Mustafa Selçuk'un operasyon kapsamında gözaltına alınması Aydın'da günün konusu oldu.

(İK) 08.03.2008 19:58 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title