Haberler

Aydın: Bakan Koç ve Coşkun Aydın'a Geliyor

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç ve Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun'un, Çeşitli Gezi ve İncelemelerde Bulunmak Üzere Cuma Günü Aydın'a Geleceği Bildirildi.

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç ve Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun'un, çeşitli gezi ve incelemelerde bulunmak üzere cuma günü Aydın'a geleceği bildirildi.

Aydın'ı ziyaretleri sırasında TARİŞ'in iki tesisinin açılışını gerçekleştirecek olan Bakan Koç ve Coşkun, TARİŞ'in Germencik'teki incir işleme ve depolama tesisleri ile pamukyağı kombinası ham yağı tesislerinin açılışını yapacaklar. Bakan Coşkun, TARİŞ'in açılışlarının ardından Aydın'dan ayrılacak. Ziyaretlerini sürdürecek olan Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç ise, Cumhurbaşkanı tarafından ADÜ Rektörlüğü onaylanan Prof. Dr. Şükrü Boylu'yu makamında ziyaret edecek ve Koçarlı'da iki okulun açılışını yapacak. Cuma günü akşam saatlerinde Ankara'ya dönecek olan Bakan Koç, pazar günü tekrar Aydın'a gelecek. Bu ziyaretler sırasında partisinin il teşkilat toplantısı ile Söke ve İncirliova'da okul açılışları ve temel atma törenlerine katılacak olan Bakan Koç, Köşk'te çiftçilere 15 bin adet zeytin fidanı dağım töreninde de yer alacak. Köşk'ten Nazilli'ye hareket edecek olan Bakan Koç, Nazilli'de bir otelin açılışını yaptıktan sonra karayoluyla İzmir'e geçerek uçakla Ankara'ya dönecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title