Haberler

Aydın: Ayto'dan "Hayalinizdeki Aydın" Yarışması

Aydın Ticaret Odası (Ayto), Kuruluşunun 80. Yıldönümü Kutlamaları Çerçevesinde İlköğretim Öğrencileri Arasında "Hayalinizdeki Aydın" Konulu Resim ve Kompozisyon Yarışması Düzenliyor.

Aydın Ticaret Odası (AYTO), kuruluşunun 80. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde ilköğretim öğrencileri arasında "Hayalinizdeki Aydın" konulu resim ve kompozisyon yarışması düzenliyor.

AYTO'nun 80. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında çocukları araştırmaya teşvik etmek, nasıl bir Aydın'da yaşamayı hayal ettiklerini belirlemek amacıyla bu yarışmayı düzenlediklerini belirten AYTO Başkanı Mustafa Baştuğ, "AYTO olarak tarih, çevre ve kültür bilincini yaygınlaştırmak amacıyla ilköğretim okulları arasında 'Hayalinizdeki Aydın İli' konulu resim ve kompozisyon yarışması düzenlenmesine karar verilmiştir. Yarışmaya odamız kayıt alanı içerisinde yer alan Aydın merkez ilçe, İncirliova, Germencik, Koçarlı, Çine, Karpuzlu ve Köşk ilçeleri ile bağlı belde ve köylerdeki ilköğretim okulları öğrencilerimiz katılabilecek. Eserlerin 1 Aralık 2006 Cuma günü mesai saatine kadar okul müdürlüklerine teslim edilmesi gerekmektedir. Yapılan ön elemenin sonucunda okul müdürlükleri yarışmaya giren eserler arasında birinci seçilen eseri 6 Aralık 2006 Çarşamba gününe kadar İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edecekler. 8 Aralık 2006 Cuma günü Milli Eğitim Müdürlüğü'nce belirlenen jürinin seçtiği eserler arasında yapılan değerlendirmede birinciye 500 YTL, ikinciye 400 YTL, üçüncüye de 300 YTL ödül verilecektir" dedi.

Baştuğ ayrıca, yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin AYTO'nun 80. kuruluş yıldönümü programında düzenlenecek törenle verileceğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title