Haberler

Aydın: Aydın'daki Sağlık Yatırımları

AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Rıza Acar, Aydın'daki sağlık alanındaki yatırımları değerlendirdi. Aydın'da son üç yılda özellikle yıllardır sürüncemede olan sağlık kuruluşu binalarını tamamladıklarını belirten Ahmet Rıza Acar, Aydın'da AK Parti hükümeti döneminde sağlık alanında gerçekleştirilen yatırımların geçmiş yılları yatırımlarına ikiye katlandığını söyledi.

AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Rıza Acar, Aydın'daki sağlık alanındaki yatırımları değerlendirdi. Aydın'da son üç yılda özellikle yıllardır sürüncemede olan sağlık kuruluşu binalarını tamamladıklarını belirten Ahmet Rıza Acar, Aydın'da AK Parti hükümeti döneminde sağlık alanında gerçekleştirilen yatırımların geçmiş yılları yatırımlarına ikiye katlandığını söyledi.

Sağlık alanında özellikle son 3 yılda temin edilen ödeneklerle, yıllara sari tüm inşaatların tamamlanarak hizmete girdiğini dikkat çeken Ahmet Rıza Acar, tamamlanan sağlık kuruluşu binalarının hizmete girmesiyle fiziki altyapı sorunu büyük ölçüde giderildiğini belirtti. AK Parti hükümetinin öncelikli yatırımlarının başında sağlık ve eğitimin geldiğini ifade eden Acar, "Aydın'da son üç yılda yani AK Parti hükümeti döneminde. Söke 250 yataklı Devlet Hastanesi, Nazilli Devlet Hastanesi acil servis ve ek binası, Aydın Devlet Hastanesi acil servisi, Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Çine 50 yataklı Devlet Hastanesi, Didim 50 yataklı Devlet Hastanesi acil servisi, Aydın Merkez 9 no'lu Sağlık Ocağı, Yenipazar Karacaören Sağlık Evleri tamamlanmıştır. Ayrıca ayda bir sağlık evi olmayan köylere gezici sağlık hizmeti gitmektedir. Sağlık alanında Aydın hiçbir dönemde bu kadar hizmet almamıştır. Şu aşamadan sonra Aydın 82. Yıl Devlet Hastanesi ek binası inşaatı ve 700 yataklı Adanan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi inşaatı için gerekli ödemeler yapıldı. İnşallah bu binalarda en kısa sürede hizmete girecek. Bizim amacımız halktan aldığımız gücü tekrar halka vermektir. Bize güvenerek buralara getirenlerin yüzünü kara çıkartmayacağız. İnşallah Aydınımıza daha büyük yatırımlar getireceğiz" dedi.

Diğer yandan, yapımına bir süre önce ara verilen ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi inşaatının yeniden başladığını açıklayan AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Rıza Acar, hedeflerinin Tıp Fakültesi Hastanesi'ni en kısa sürede tamamlayarak halkın hizmetine sunmak olduğunu söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title