Haberler

Aydın: Aydın'da Yıldırım Çarpması Sonucu Birkişi Hayatını Kaybetti

- Aydın'ın Sultanhisar İlçesi'ne Bağlı Malgaçmustafa Köyü Yaylasında Kestane Çırpmakta Olan Bir Kişi Üzerine Yıldırım Düşmesi Sonucu Hayatını Kaybetti. Cumhuriyet Savcılığı Tarafından El Konulan Olayla İlgili Soruşturmanın Sürdürüldüğü Bildirildi.

- Aydın'ın Sultanhisar İlçesi'ne bağlı Malgaçmustafa Köyü yaylasında kestane çırpmakta olan bir kişi üzerine yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Olay bügün saat 12.00 sıralarında Aydın ve çevresinde aniden başlayan sağnak yağış sonucu meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Malgaç Mustafa Köyü'nde oturan 42 yaşındaki Tevfik Bilge bugün sabah saatlerinde kestane çırpmak için Değirmendere Mevkiinde bulunan bahçesine gitti. Kestane çırptığı sırada aniden bastıran sağnak yağıştan korunmak amacıyla ağacın dalları altına sığınan Bilge, üzerine yıldırım düşmesi sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

(HÖ-İK-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title