Haberler

Aydın: Aydın'da Yerel Yönetimler

- Aydın Belediyesi Aydın'daki Şehit ve Gazi Ailelerini İftar Yemeği Verdi. Yemek Sonrası Yemeğe Katılan Şehit Ailelerine Teşekkür Eden Belediye Başkanı İlhami Ortekin, Şehit Aileleri Derneğinin Hizmet Binasını Egemenlik Parkına Taşıyacaklarını Söyledi.

- Aydın Belediyesi Aydın'daki şehit ve gazi ailelerini iftar yemeği verdi. Yemek sonrası yemeğe katılan şehit ailelerine teşekkür eden Belediye Başkanı İlhami Ortekin, Şehit Aileleri Derneğinin hizmet binasını Egemenlik Parkına taşıyacaklarını söyledi.

Nevzat Biçer Parkında gerçekleşen iftar yemeğine Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin, Aydın Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Sevil Esin ve çok sayıda şehit ve gazi ailesi katıldı.

Dualarla açılan oruçların ardından yenilen yemeklerden sonra teşekkür konuşması yapan Başkan Ortekin, şehit ailelerine sevindirici bir haber verdi. Şehit ailelerinin şuanda kullandığı hizmet binasının ihtiyaçlara karşılık vermediğini dikkat çeken Belediye Başkanı İlhami Ortekin, "Şehit ve Gazi Aileleri Derneği'nin en büyük sorunu olan hizmet binası sorununu en kısa sürede çözeceğiz. Şuanda dernek binası olarak Egemenlik Parkı içerisinde bir yer düşünüyoruz. Egemenlik parkına bina yapmamız halinde parkada derneğe tahsis edeceğiz. Bu hizmet şehit kardeşlerimizin ailelerine yapılması gereken en güzel hizmetlerden birisi. Allah bize nice nice ramazanlara eriştirsin. Şehitlerimizin şefaatine nail eylesin" dedi.

Konuşmaların sonunda Aydın Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Sevil Esin, Aydın'daki şehit ve gazi ailelerine verdiği değerden dolayı Başkan Ortekin'e çiçek takdim etti.

(DAK-İK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title