Haberler

Aydın: Aydın'da Vatandaşın Bayram Hazırlığı

- Aydın'da Vatandaşlar Ramazan Bayramı Öncesi Kurulan Son Salı Pazarına Akın Etti. Sabah Saatlerinden İtibaren Hava Yağmurlu Olmasına Rağmen Özellikle Dar Gelirli Vatandaşlar Bayram Alış Verişlerini Semt Pazarlarından Yapmayı Tercih Etti. Bayram Öncesi Kurulan Son Pazar Olmasına Rağmen Aydın Salı Pazarı En Yoğun Günlerinden Birini Yaşamasına Rağmen Vatandaşların Daha Çok Zorunlu Gıda Maddesi ve Şekerleme Aldığı Gözlendi. Bir Çok Vatandaşın Bayramlık Kıyafet İhtiyacını Ertelediği Görüldü. Pazaryerinde Yaşanan Yoğunluğa Rağmen Beklenilen Ölçüde İş Yapamamaktan Dert Yanan Esnaf, Her Geçen Yıl Önceki Yıllara Aradıklarını Zorlaşan Hayat Şartları Nedeniyle Vatandaşların, Eskisi Gibi Kıyafet Olamaz Hale Geldiğini Söylediler. Önceki Yıllarda Bayram Öncesi Kurulan Salı Pazarları Akşam Geç Saatlere Kadar Devam Ederken, Bugün İşlerin Durgun ve Havanın Yağmurlu Olması Nedeniyle Erkenden Dağıldı. Bu Arda Polis ve Zabıta Ekipleri Çarşıda Araçlardan Yaptıkları Anonslarla Vatandaşları Hırsızlık, Kapkaç ve Yankesicilere Karşı Uyarılarda Bulunarak Dikkatli Davranmalarını İstediler.

- Aydın'da vatandaşlar Ramazan Bayramı öncesi kurulan son Salı pazarına akın etti. Sabah saatlerinden itibaren hava yağmurlu olmasına rağmen özellikle dar gelirli vatandaşlar bayram alış verişlerini semt pazarlarından yapmayı tercih etti. Bayram öncesi kurulan son Pazar olmasına rağmen Aydın Salı Pazarı en yoğun günlerinden birini yaşamasına rağmen vatandaşların daha çok zorunlu gıda maddesi ve şekerleme aldığı gözlendi. Bir çok vatandaşın bayramlık kıyafet ihtiyacını ertelediği görüldü. Pazaryerinde yaşanan yoğunluğa rağmen beklenilen ölçüde iş yapamamaktan dert yanan esnaf, her geçen yıl önceki yıllara aradıklarını zorlaşan hayat şartları nedeniyle vatandaşların, eskisi gibi kıyafet olamaz hale geldiğini söylediler. Önceki yıllarda bayram öncesi kurulan Salı pazarları akşam geç saatlere kadar devam ederken, bugün işlerin durgun ve havanın yağmurlu olması nedeniyle erkenden dağıldı. Bu arda polis ve zabıta ekipleri çarşıda araçlardan yaptıkları anonslarla vatandaşları hırsızlık, kapkaç ve yankesicilere karşı uyarılarda bulunarak dikkatli davranmalarını istediler.

(İK-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title