Haberler

Aydın Aydın Acele Giden Ecele Gider Adlı Yeni Albümünün Tanıtımını Yaptı

Aydın Aydın Yeni Albüm Çalışmasında "Acele Giden Ecele Gider" Albümünün Tanıtımını Yaptı.

Uzun yıllardır sanat camiası içinde olan ve daha önceki yapmış olduğu bir çok albüm ile adından sıkça bahsettiren aydın aydın yeni albüm çalışmasında hepimiz için her an tehlike oluşturup bir çok ocağı söndüren içimizdeki canavar trafik canavarını anlatan "acele giden ecele gider" albümünün tanıtımını yaptı.

Önceki yıllarda da seslendirdiği eserler "kuzuların sesi mee,yeni sahamız dumansız hava sahası",küresel ısınmayı konu alana "şıp şıp su sesi" sebze ve meyvelerin faydaları anlatan" sebze ve meyva" gibi toplumu ilgilendiren bir çok konuya değindiği gibi son albümünde de yine hepimizi yakından ilgilendiren trafik canavarı adlı eseri ile hepimize mesajlar veriyor. Yeni albümde acele giden ecele gider,Kayısı diyarı Malatya,Zü here,Carekdi,Narin gelin,Şemmamuk ve Ah zalim mahpushane adlı söz ve müziği kendine ait olan yedi eser ile sevenleri ile buluştu.

Küçükçekmece nikah salonunda gerçekleşen geceye bir çok siyasetçi,İş adamları, bürokratlar sanatçı ve basın mensubu katıldı.

Sunumu İkbal Gürpınar'ın yaptığı gecede Selahattin Alpay,İzzet Altınmeşe,Latif Doğan,Berdan Mardini,Ekin,Yağız ve bir çok sanatçı birbirinden güzel parçalar seslendirdiler.

Sahneye trafik canavarını anlatan bir kostüm ile çıkan Aydın Aydın

"trafik canavarı hepimizin kanayan yarası, bu canavar deprem ile yarışıyor ve yaşanan kazalarda her gün onlarca kişiyi kaybediyoruz. Aslında trafik canavarı içimizdeki canavar ve bu canavara dur demek sadece daha dikkatli olmak ve trafik işaret ve kurallarına uymakla durduruluyor "dedi.

Gecede bir şiir okuyan Doç Dr.Mehmet Çelik de "Rahmetli Barış Manço seslendirdiği parçalarla toplumu ilgilendiren birçok eser ile hala bizimle yaşamaya devam ediyor. Başarılı sanatçımız Aydın Aydın da her zaman için toplumu ilgilendiren konuları dile getirerek bizim yaşayan Barış Manço- muzdur" dedi.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title