Haberler

Aydın AK Parti Seçim Zaferini Kutladı

AK Parti Aydın İl Teşkilatı, Türkiye genelinde alınan seçim zaferi ve Aydın’da vekil sayısının artırılmasını coşkuyla kutladı.

AK Parti Aydın İl Teşkilatı, Türkiye genelinde alınan seçim zaferi ve Aydın'da vekil sayısının artırılmasını coşkuyla kutladı.

26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde kesin olmayan sonuçların netleşmeye başlamasıyla birlikte ülkenin pek çok yerinde olduğu gibi Aydın'da da AK Parti'liler sokaklara döküldü. Uzun araç konvoylarıyla cadde ve sokakları sirenlerle inleten AK Parti'liler, daha sonra AK Parti il binasının önünde bulunan Atatürk Kent Meydanı'nda toplandı. Burada şarkılar, türküler ve halaylar eşliğinde eğlenen kalabalığın coşkusu, AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş'ın alana gelmesiyle zirveye ulaştı. 7 Haziran seçimlerinde Ankara'ya 2 vekil gönderen Aydın AK Partililer, 1 Kasım'da Mustafa Savaş'ın da Meclis'e gönderilmesiyle vekil sayısını 3'e çıkardı.

Atatürk Kent Meydanı'nda omuzlara alınan Mustafa Savaş, vatandaşların tebriklerini kabul etti. Yoğun ilgiyle karşılanan Savaş, daha sonra ailesi ve AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen ile birlikte güçlükle il binasına ulaşabildi.

Yaşadığı heyecandan dolayı konuşmakta güçlük çeken Mustafa Savaş, "Bu bir başarı hikayesi. Büyük bir mücadelenin sonunda hem Aydın'da hem de Türkiye'de güzel bir başarı yakaladık. Çok mutluyum. Milletimize ve Aydın'ımıza hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Hep birlikte bir ekip ruhuyla Güçlü Türkiye yoluna devam edecek. Yeni Türkiye kazandı" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Savaş Ak Parti Türkiye Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title