Haberler

Aydın: "25 Yılda Yapılamayanı 5 Yılda Yapacağız"

Güncelleme:

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan: "Merkezi yönetim, büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyesi aynı dili konuşursa hizmetler daha hızlı ilerler"

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Çankaya Belediyesi'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi'yle aynı düzlemde buluşamamasından dolayı yıllardır hizmet konusunda geride kaldığını söyledi.

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın tarafından Kuleli Sokak'ta kurulan Seçim Bürosu'nun açılışında konuşan Bakan Babacan, merkezi yönetim, büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyesinin aynı dili konuşması durumunda hizmetlerin daha hızlı gerçekleşebileceğini belirterek, üçlü uyumun, Çankaya'da yaşayanların daha fazla hizmet alması açısından önemine işaret etti.
Barış Aydın için Çankayalılar'dan destek isteyen Bakan Babacan, "Çankaya Belediye Başkanımız Barış Aydın" diye dili sürçünce "Allah söyletiyor" şeklinde espri yaptı.

Açılışa katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de Barış Aydın'ın adaylığını siyasete atıldığı ilk yıllara benzeterek, "Ben de aday olduğumda kimse şans vermiyordu. Ama kazandım. Barış kardeşim de Çankaya'yı kazanacak" dedi.

Ankara genelinde yüzde 52 oyla önde olduklarını belirten Gökçek, "Çankaya Belediyesi tarafından Ankara'ya kazandırılmış 3 eser sayamazsınız. Artık Çankaya da hizmet almak istiyor. Hizmet almak isteyen Barış Aydın'ı seçsin. Üçlü olsun güçlü olsun" şeklinde konuştu.

-"Son 25 yılda Çankaya'nın değeri düştü"

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın da son 25 yılda Çankaya'nın değerinin hızla düştüğünü belirterek, "Eskiden Çankaya'dan bir ev satan Mamak'tan, Etimesgut'tan, Sincan'dan 3 ev alıyordu. Şimdi Çankaya'dan bir ev satan Keçiören'den bir ev alamıyor" dedi.

Çankaya Belediyesi'nin 25 yıldır durduğunu ifade eden Barış Aydın, çağdaşlıktan söz edenlerin yönettikleri ilçeyi bir kasaba kadar bile bakımlı hale getiremediklerini söyledi.

Sloganlarla seçimi kazananların bir daha halkın yanına uğramadığını ifade eden Barış Aydın, "25 yıldır onlar yapamadı, ancak Barış Aydın 5 yılda yapacak. 124 mahallenin 30 Mart'tan sonra nasıl değiştiğini göreceksiniz. 4 Mart'ta açıklayacağımız 123 projeyle geliyoruz. Çankayalıları evlerine kapattılar insanlar dışarıya çıkacak alan bulamıyor. Ben aday değilim, siz adaysınız. 30 Mart'ta ben değil siz kazanacaksınız. Merkezi yönetimimizle, Büyükşehirimizle el ele vererek Çankaya'yı Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri yapacağım" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, Kuleli Sokak'ta kurulan Merkez Seçim Bürosu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın tarafından hizmete açıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çankaya Belediyesi Ali Babacan Barış Aydın Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title