Haberler

Aydın, 2007'nin En Sıcak Gününü Yaşadı

Küresel Isınmayla Birlikte Bu Yıl Etkili Olan Kuraklık Aydın'da da Etkisini Gösterdi. 2007 Yılının En Sıcak Gününün Yaşandığı Aydın'da Bugün Sıcaklık Gölgede 44 Derece Oldu. Yaşanan Aşırı Sıcaklar Nedeniyle İl Merkezi Adeta Hayalet Şehre Döndü.

Küresel ısınmayla birlikte bu yıl etkili olan kuraklık Aydın'da da etkisini gösterdi. 2007 yılının en sıcak gününün yaşandığı Aydın'da bugün sıcaklık gölgede 44 derece oldu. Yaşanan aşırı sıcaklar nedeniyle il merkezi adeta hayalet şehre döndü.

Zorunlu işi olmayan bir çok kimse gündüz saatlerinde dışarı çıkmadı. İşleri ya da görevi dolaysıyla dışarı çıkmak zorunda kalanlar ise parklardaki ağaçların altlarında gölgelenip serinlemeye çalıştı.

Sıcak havalar en çok dondurma, meşrubat ve su satıcılarının işine yararken, aşırı sıcaklar bazı çocuklar için de harçlık kazanma aracı oldu. Aydın il merkezinde sıcak havayı fırsat bilen çocuklar çarşı iznine çıkan asker ve polislere su sattı.

(İK-YK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title