Haberler

Aydilge'den çok konuşulacak iddia: fenomenler çok mutsuz!

Güncelleme:

Besteleriyle olduğu kadar sosyal medya hesaplarında gündeme dair yaptığı yorumlarla da dikkat çeken şarkıcı Aydilge, fenomenlerle ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu.

Ünlü şarkıcı Aydilge, eşi Utku Barış Andaç ile YouTube kanalından yayınladığı videosunda fenomenlerin mutlu olmadığından bahsetti. Müzisyenliğinin yanı sıra İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi yüksek lisans mezunu bir iletişim uzmanı olarak konuyu değerlendiren Aydilge, çoğu fenomeni kızdıracak çıkışlarda bulundu.

"FENOMENLER KONUŞULMAK İÇİN HER ŞEYİ GÖZE ALIYOR"

Hesapları ve bu hesaplarındaki paylaşımları milyonlar tarafından takip edilen ve bir yandan da eleştiri bombardımanına tutulan Danla Biliç, Şeyma Subaşı ve Reynmen gibi fenomenlerin aslında göründüklerinin aksine çok mutsuz olabileceğini söyleyen Aydilge, ''Sırf konuşulmak ve daha çok takip edilmek için her şeyi yapmayı göze almak ve sürekli bu baskıyla yaşamak, çok büyük bir stres ve mutsuzluk kaynağı olsa gerek. 'Takipçilerim azalırsa ne yapacağım? 'Popülerliğimi yitirirsem ne hale gelirim?' diye yoğun stres altındalar. Biliyorum, çok para kazanıyorlar ya da çok eğleniyorlar diye onlara özeniyorsunuz ama mutlu gözükmekle mutlu olmak ayrı şeyler'' diye konuştu.

"EN ZENGİN ÇİFT BİZİZ"

Kendi Youtube kanalında Eşi Utku Barış Andaç ile sohbet videoları da çekmeye başlayan Aydilge, ''Bizim Youtube'dan zengin olmak gibi bir hedefimiz yok. Çünkü zaten pek çok YouTuber'dan daha zenginiz. Çünkü aşığız ve gerçeğiz.'' açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler / Magazin

İstanbul Üniversitesi Şeyma Subaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title