Haberler

Ayça Öztorun'un Şiir Kitabı "Sevdalar Her Dildedir" Çıktı

Yazar Ayça Öztorun’un “Aydınlığa Adanmış Bir Yaşam” , ”Gökte Yıldız Yerde Ateş” ve “Çiçek Vadisi” adlı romanlarından sonra “Sevdalar Her Dildedir” adlı şiir kitabı da okurları ile buluştu.

Yazar Ayça Öztorun'un "Aydınlığa Adanmış Bir Yaşam", "Gökte Yıldız Yerde Ateş" ve "Çiçek Vadisi" adlı romanlarından sonra "Sevdalar Her Dildedir" adlı şiir kitabı da okurları ile buluştu.

112 şiirin bulunduğu "Sevdalar Her Dildedir" adlı eserde Yazar Ayça Öztorun, lirik, epik, pastoral ve didaktik türde şiirleri ile dikkati çekiyor. Aşk ve doğa şiirlerinin yanı sıra memleket şiirlerine değindiği gibi, kişilerin, çevrenin gülünç taraflarını esprili bir şekilde bazı şiirlerinde konu alıyor.

Yazar Öztorun, yüreğinden kalemine akan duygularını dizelere döktüğünü ifade ederek, "Acıma, hüznüme, mutluluğuma yoldaş oldu her bir şiirim. Dönem dönem gözyaşlarım satırlara dökülürken, coşkulu gülmelerimin sebebi oldu ilhamım. Sevdalar Her Dildedir adlı kitabımda ki şiirlerimi sizlerin hayat hikayelerine armağan ediyorum" dedi.

Mavi Kalem Yayınevi'nden çıkan "Sevdalar Her Dildedir" adlı şiir kitabının Kitapyurdu, idefix, D&R, Kitapsan, Alkım, Dost Kitabevi ve diğer internet satış sitelerinden temin edilebileceği belirtildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title