Haberler

    Ayça Aykaç: Hedefim olimpiyat kadrosunda yer almak

    Ayça Aykaç, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının spora etkisi, evde geçen günleri ve hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

    Ayça Aykaç, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının spora etkisi, evde geçen günleri ve hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

    Bu sürecin sporcuların performanslarını olumsuz etkilediğini vurgulayan Ayça, "Her spor branşı için tabii ki zor bir süreç ama biz takım sporu yaptığımızdan normal şartlarda salonda hep beraber antrenman yapıyorduk. Şu an evimizdeyiz ve bize verilen programları yapmak durumunda kalıyoruz. Topa dokunma gibi bir şansımız olmuyor" diye konuştu.

    "3-4 HAFTADA ESKİ PERFORMANSIMIZA KAVUŞURUZ"

    Libero mevkisinde görev yapan 24 yaşındaki milli voleybolcu, sözlerini şöyle sürdürdü:

    "Performansımızı tabii ki etkiledi. Topla antrenman yapamıyoruz. Kas kaybına uğramamak için elimizden geldiğince evde bazı egzersizler yapıyoruz. Şöyle söyleyebilirim; 3-4 hafta gibi bir dönemde eski performansımıza kavuşuruz diye umut ediyorum. Eğer ligler devam ederse belli bir hazırlık süreci verildiğinde, o süreç içerisinde hazırlığımızı yapıp devam edebiliriz. Ligler devam etmezse önümüzdeki sezon için hazırlıklarımızı sürdürmeye çalışacağız."

    "MUTFAKTA ÇOK ZAMAN GEÇİRİYORUM"

    Evde spor dışında neler yaptığını anlatan Ayça, "Genelde kitap okumaya çalışıyorum, dizi ve film izliyorum. Onun dışında mutfakta çok zaman geçiriyorum. Çok fazla yemek tarifi deniyorum, özellikle tatlı. Ama tatlıları ben yemiyorum genellikle evdekilere yediriyorum" ifadelerini kullandı.

    Ayça, "Karantina süreci sona erdiğinde ilk ne yapmak istiyorsun?" sorusuna "Karantina süreci bittiğinde salona gidip voleybol oynamak istiyorum. Çünkü inanılmaz derecede çok özledim" yanıtını verdi.

    HEDEFİ MEVKİSİNDE EN İYİSİ OLABİLMEK

    Bonservisi VakıfBank'ta bulunan, bu sezon kiralık olarak Atlasglobal Yeşilyurt adına mücadele eden Ayça Aykaç, "Hedefim, uzun vadede kendi mevkimde en iyisi olabilmek, yakın vadede ise gelecek seneye ertelenen olimpiyatlarda kadroda yer alabilmek." şeklinde görüş belirtti.

    Ayça, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nın koronavirüs salgını nedeniyle 1 yıl ertelenmesine ilişkin ise "Olimpiyatların ertelenmesi tabii ki kötü oldu. Çünkü normalde sezon içindeki performansımızla birkaç aylık antrenman sürecini devam ettirip olimpiyatlara katılacaktık. Şu anki süreç baktığınız zaman kötü gibi gözüküyor olsa da olumlu tarafları da var. Daha uzun bir çalışma sürecimiz olacak. Bunun da pozitif tarafları olacak" değerlendirmesinde bulundu.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Ayça Aykaç Karantina Haberler

    Bakmadan Geçme

    Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Trabzonspor Karagümrük maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) TS Karagümrük maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Ziraat Kupası Yarı Final Tek Maç mı, İki Maç mı? İşte Detaylar 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title