Haberler

Aybaba: Halis Özkahya Oyunun Kaderini Değiştirdi

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Göztepe maçını yöneten hakem Halis Özkahya ile ilgili olarak, "Hakem arkadaşımız maçı çok kötü yönetmiş.

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Göztepe maçını yöneten hakem Halis Özkahya ile ilgili olarak, "Hakem arkadaşımız maçı çok kötü yönetmiş. Sonradan baktığımızda oyunun kaderini değiştiren çok önemli iki hata yapmış" dedi. Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Antalyaspor'u ağırlayacak olan Demir Grup Sivasspor hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcular ısınma hareketleri ve pas çalışması yaptı. Antrenmana sakatlığı bulunan John Boye katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Muhammet Demir, Cyriac ve Bifouma takımdan ayrı salonda çalıştı.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Samet Aybaba kaybedilen Göztepe maçıyla ilgili "Göztepe maçında neleri doğru yaptık, neleri yanlış yaptık biliyoruz. Arkadaşlarla konuşuyoruz. Düzeltmek için hem saha içinde hem saha dışında bir takım şeyleri geliştireceğiz" dedi.

"ÇOK KALİTELİ OYUCULARI VAR"

Antalyaspor'un ligin en kaliteli kadrolarından birine sahip olduğunu kaydeden Aybaba, "Onlarda bir hoca değişimi oldu. O da onları biraz öne itecektir. Böyle oluyor biliyorsunuz bir hafta. İnşallah bir haftada kalır o bu hafta farklı bir yere gider. Çok kaliteli oyucuları var. Bu takımlara karşı oynanacak sistem zaten belli. Temas edeceksiniz, daha çok koşacaksınız, daha çok mücadele edeceksiniz. Yakaladığınız pozisyonları gole çevirmeye çalışacaksınız. Tabi biz yeni kurulan takımız. Bir maç kazandık, bir maç kaybettik her şey bitti diye bakmamız lazım. Bütününe bakmamız lazım. O nedenle biz arkadaşlarla bireysel olarak konuşup anlaşmaya çalışıyoruz. Takım bütünlüğü ile ilgili oynadıkça kazanacağımıza inanıyoruz. Onun için Sivasspor'u sevenler merak etmesin. Bu takım gerçekten kaliteli oyunculardan kurulu ama bir arada olmamadan dolayı da birlikte yaşamamanın veya saha içindeki pozisyon hatalarının çok olmasına neden oluyor. Biz cumartesi günü kendi sahamızda güzel bir galibiyetle bu yola devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"OYUNUN KADERİNİ DEĞİŞTİREN ÇOK ÖNEMLİ İKİ HATA YAPTI" Göztepe maçının hakemi Halis Özkahya'nın performansını da değerlendiren Aybaba, "Hakem arkadaşımız maçı çok kötü yönetmiş. Sonradan baktığımızda oyunun kaderini değiştiren çok önemli iki hata yapmış. Zaten iki hata bir takımın kaybetmesi ile alakalı çok önemli veri. Televizyonlarda birçok program seyrettik, bundan önceki bir maçta ismini söylemeyim de bir hakem arkadaşımız da çok kritik iki hata yaptı. O arkadaşımıza ne uygulanıyorsa, bu arkadaşımıza da onun uygulanması lazım" şeklinde konuştu.

(Uğur Yiğit / İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Demir Halis Özkahya Samet Aybaba Sivasspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title