Haberler

Aybaba: "Fenerbahçe'ye Saygı Duyuyoruz"

- Aybaba: "Fenerbahçe'ye saygı duyuyoruz" D.G. Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdüSİVAS - Süper Lig'in 12.haftasında deplasmanda Pazar günü Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Demir Grup Sivasspor karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

- Aybaba: " Fenerbahçe'ye saygı duyuyoruz"

D.G. Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü

SİVAS - Süper Lig'in 12.haftasında deplasmanda Pazar günü Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Demir Grup Sivasspor karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda kırmızı-beyazlı ekip tam kadro çalışırken, futbolcular yenileme ve yarı sahada çift kale maç yaptı.

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Samet Aybaba; "Çalışmalarımız çok iyi bir şekilde gidiyor. İyi bir takıma karşı mücadele edeceğiz, ona göre hazırlanıyoruz. Her ne kadar medyada Fenerbahçe'nin eksikleri, sakatları var diye gündem oluşturulmaya çalışılıyorsa da hepsi birbirinden kıymetli oyunculardan kurulu bir kadroları var. Son iki maçta da bana göre doksandan sonra yedikleri goller var. Oyunun belli bölümlerinde iyi oynayan bir takım. Biz rakibimize saygı duyuyoruz. Kendi işimize bakıyoruz. Bizde 4-5 haftadır bayağı iyi şeyler yapmaya başladık. Yaptığımız iyi şeyler skora da, sahaya da yansıdı. O nedenle biz daha coşkulu, daha istekli, kendi istediklerimizi, düşündüklerimizi sahaya yansıtan bir maç olsun beklentisi içerisindeyiz. Arkadaşlarda bu beklenti içerisinde biz çıkıp bu maçı kendi lehimize çevirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi. Aybaba takımda eksik oyuncunun olmadığını ifade ederek takımın tam kadro maça hazır olduğunu söyledi.

Hakan Bilgiç: İyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz"

Kırmızı-beyazlı ekibin savunma oyuncusu Hakan Bilgiç ise, "İyi bir konumdayız. 4-5 haftadır güzel sonuçlar alıyoruz. Takım birbirini daha iyi tanımaya başladı. Birlik ve beraberliğimiz her geçen gün daha iyiye gidiyor. Hocalarımızla daha iyi anlaşıyoruz. Taraftarlarımızla güzel bir beraberlik içerisindeyiz. Bizi iyi destek oluyorlar" diye konuştu.

Fenerbahçe maçının önemli bir müsabaka olacağını söyleyen Bilgiç, "İyi gidişatımızı devam ettirmek için Fenerbahçe maçından iyi bir sonuç almayı düşünüyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz. Milli takım arası bize iyi geldi gerçekten. İnşallah iyi bir sonuçla döneceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Samet Aybaba Fenerbahçe Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title