Haberler

Aybaba : "Almeida'yı Çalıştırıyoruz..."

Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba, 3-1 kazandıkları Kasımpaşa maçından sonra yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba, 3-1 kazandıkları Kasımpaşa maçından sonra yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

Sözlerine; "Talihsiz başlayan maçlar serisinde oyuncularımız biraz tedirgindi, maçı kazanamayız korkusu vardı. 2-0 öne geçtik, oyuncularımızda koruma içgüdüsü başladı ve geriye çekilmeye başladık" dedi. Oyuncularının geri çekilmesi gibi bir talimat vermediğini ve oyuncularının kendi kendine böyle oynadığını söyleyen Aybaba; "5 dakika geçsin, 10 dakika geçsin, şu skor şöyle devam etsin diye düşünüyorlar. O anda ne söylerseniz söyleyin etkili olmuyor" dedi.

İkinci yarının başında yaptıkları değişikliklerin etkili olduğunu söyleyen Aybaba; "Orta sahada değişikliklerden sonra tempoyu yakaladık ve bir sürü poziyon bulduk. Arkadaşlarımız gerçekten çok mücadele ettiler. herkesin kurban bayramını, kızımın doğum gününü kutluyorum." dedi.

Beşiktaş gibi takımın sürekli kazanması gerektiğini söyleyen Aybaba; "Bizim gibi takımların 1 maç kazandıktan sonra, kazandık deyip rahatlama lüksümüz yok. Bizim tek sıkıntımız istek ve arzumuzu devam ettirebilmek, bunu her maç devam ettirebilirsek her maçı kazanırız." dedi.

Hugo Almeida'nın karşı karşıya kaçırdığı pozisyonu da değerlendiren Beşiktaş'ın teknik direktörü; "Almeida'yı çalıştırıyoruz. Bayağı iyi niyetli bir arkadaş. Çalışıyor, kendisini geliştiriyor. Üzerinde bir baskı hissediyor, zamanla bunu aşacaktır." dedi.

Beşiktaş'ın bugün en önemli gelişimini birlikte hareket etmesi olduğunu söyleyen Aybaba, bunu devam ettirmeleri halinde her maçı kazanabileceğini söyledi.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Samet Aybaba Kasımpaşa Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title