Haberler
Güncelleme:

Ayasofya'daki mozaikler ve semboller ne olacak? Herkesin aklındaki tek soru yanıt buldu

Ayasofya'nın ibadete açılması kararı sonrasında tarihi yapıda bulunan mozaiklere ne olacağı merak konusu oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ayasofya'da bulunan mozaikler için açılır-kapanır bir perde yapılacağını açıkladı. İnsan figürü olmayan mozaiklerin ise üzerinin örtülmesi söz konusu olmayacak. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (15)

Vayy:

Vahhhh vahh ne vah allah sizi bildigi gibi yapsın ne cahil bir millet olduk ateşe körükle gidin bakayım

10
15
yanıtYanıtla
açık söz:

ülkemizde bazı kesim de hristiyanlardan daha çok ciyaklıyor nedense?

yanıt2
yanıt3
JÖN:

ben bizim milleti tanıyorum. o mozaiklerin üstünü boyarlar. saygısızca yazı filan yazarlar. mahvettiniz güzelim eseri

6
14
yanıtYanıtla
Beyaz jön:

Neyse ki bu topraklara senin millet hükmetmiyor Türk Milleti hükmediyor o yüzden endişe etme

yanıt3
yanıt6
açık söz:

sizin millet yapar kesin ama bizim millet 550 yıldır zarar görmesini engellemiş

yanıt4
yanıt2
TAMBURi FEYZULLAH:

Bir papaz yüzünden dolar firladi ocaklar söndürdü, simdi de bu yüzden yine tavan yapacak, zavalli vatandas daha da fakirlesecek. Ama farketmez yaaaa, Ayasofyamiz cami olarak kullanilacak ya, dolar isterse 100 Lira olsun, canimiz, kanimiz feda. . . . . derler yine de vallaahi. . . ben demiyorum.

7
10
yanıtYanıtla
HASAN:

Kes sesini bay CAHİLL

yanıt2
yanıt10
osmanoğlu:

ayasofyanın manevi değerini bilmeden talihsiz bir yorum yapmışsın dostum, bu iş al papazı işi değil, istanbul’un ywniden fethidir

yanıt9
yanıt12
Sayko:

Bu ülke işgal altındayken bazıları çok memnun kalmıştı. Zaten dönektiler. O yüzden gelen ağam giden paşamdı. Milli ve manevi duyguları olmadığından öylesine yaşıyorlardı. Bunlar işgalde çok çalıştılar ve bu güne anası belli ama babası elli olan nesil bıraktılar. Bu neslün Türk ve İslam denildiğinde ayağa kalkan nesil olduğu rivayet edilir.

yanıt0
yanıt0
MEGALOMAN:

Alüminyum foliye ile kaplasinlar, hem cok ucuz, hem kaplamasi kolay, hem is cabuk biter, hem telefon sinyalini önler, hem mozaiklerin asinmasini önler, hem aydinlik yapar, hem kisin isiyi kaybetmez, hem yazin isiyi tutar, Corona''nin girmesini engeller, evden saclarini taramadan cikanlar bile saclarini tarayabilir. Akil vere vere akilsiz kalacagim arkadas yaaaaa.

3
3
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Arkadaş okusanıza önce. Ayasofya da değişecek tek şey artık 5 vakit namaz ve cuma namazlarının kılınması. hiç bir şeye dokunulmayacak. Ruslara hristiyanlar da girebilecek diye garanti verilmiş. Hristiyan girip ne yapacak. İbadet edemeyeceğine göre duvardaki mozaiklere bakacak, içeriyi gezecek çıkacak. tek fark cami olduğundan artık ücretsiz gezecek...

1
1
yanıtYanıtla
Büşra:

Kılıç hakkı.

0
1
yanıtYanıtla
1234:

Mozaikler fayansla kapatılsın

0
0
yanıtYanıtla
Zega:

Artık ücretsiz olacak. Türkiye bir gelir kaynağından oldu. Erdoğan iyi cesaretli.

0
0
yanıtYanıtla
Gül:

Ic düsmanlar dis gavurdan cok kuduruyor! Bizim icin Istanbulun 2. Fethi! Allah Milletimi ve Vatanimi tüm düsmanlardan hele bu fitne fesat kuzu postundaki Türk görünüp kuduz yunan ermeni cikan ic düsmanlardan korusun!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title