Haberler

Ayaklarındaki Ödem Nedeniyle Yürüyemiyor

ZONGULDAK'ın Alaplı İlçesi Okçular Köyü'nde oturan 78 yaşındaki Ahmet Hilmi Aygün, 3 yıl önce ayaklarında başlayıp her geçen gün artan ödem nedeniyle yürüyümez hale geldi.

Eşi bir süre önce ölen ve eşinden ayrı yaşayan kızı ve torunuyla birlikte oturan Bağkur emeklisi Ahmet Hilmi Aygün'ın ayakları 3 yıl önce şişmeye başladı. Aygün'ün ayaklarındeki ödem her geçen gün arttı ve ayak bilekleriyle bacaklarına doğru yayıldı. Aygün, son 1 yıldır destek almadan tek başına yürüyemez duruma geldi. Ereğli'de hastaneye başvurmasına rağmen doktorların tam olarak teşhis koyamadığını anlatan Aygün, şöyle konuştu:

"Bir sene öncesine kadar biraz yürüyebiliyordum ama artık yürüyemiyorum. Burada doktorlar damar sertliği olduğunu söylediler. Ama bir çözüm de bulamadılar derdime. Ben Ankara'da, İstanbul'da iyi bir hastanede tedavi görmek istiyorum. Vücudumda başka ağrı falan yok. Sadece ayaklarım. Şimdi bacaklarıma yukarıya doğru da çıkıyor ödem. Artık bu dertten kurtulmak istiyorum."

Perihan Akman da babasına kendisinin baktığını söyleyerek, "Babamın her şeyi ile ben ilgileniyorum. Her geçen gün durumu kötüye gidiyor. Babamın tedavi görmesi lazım. İyi bir hastaneye gitmesi gerekiyor" dedi.

- Alaplızonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Okçular Alaplı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title