Haberler

İngiltere'de, Ayakları 50 Numara Diye Ehliyet Alamayan Türk Mühendis İstanbul'da Öldü

Güncelleme:

İngiltere'de ayakları 50 numara diye ehliyet alamayan 2 metre 14 cm boyundaki Türk mühendis, bayram tatili için geldiği İstanbul'da hayatını kaybetti.

İngiltere'de ayakları 50 numara olduğu için ehliyet alamayan ve günlerce gündemde kalan 2 metre 14 cm boyundaki Bilgisayar Mühendisi Ümit Tuncel, bayram tatili için geldiği İstanbul'da hayatını kaybetti.

BAYRAM TATİLİ İÇİN İSTANBUL'A GELDİ

İngiltere'de yaşayan 2 metre 14 cm boyundaki Bilgisayar Mühendisi Ümit Tuncel, ailesi ile birlikte tatil için İstanbul Büyükçekmece'ye geldi. Akşam sahilde dolaştıktan sonra eve gelen Tuncel, bir süre sonra fenalaştı.

KURTARILAMADI

Tuncel'in bu durumunu gören eşi hemen ambulans çağırdı. Hastaneye kaldırılan Tuncel, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kesin ölüm nedeni için Tuncel'in cenazesi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

İNGİLTERE'DE, AYAKLARI 50 NUMARA DİYE EHLİYET ALAMAMIŞTI

Ümit Tuncel, 2009 yılında İngiltere'de ayaklarının 50 numara olması nedeniyle ehliyet alamamış, bu nedenle de günlerce medyanın gündeminde kalmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bilgisayar İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

Teke Sakallı Şöför:

İmanlıysa hak rahmet eylesin.

9
10
yanıtYanıtla
MANİ:

AYAĞI BÜYÜK OLANIN ORTA AYAĞIDA BÜYÜK OLUR.

1
12
yanıtYanıtla
HAHHA:

Nereden biliyorsun

yanıt3
yanıt1
Okan:

Ehliyet alamamakla türkiyede ölmesi arasındaki ilişki ne onu anlamadım

12
0
yanıtYanıtla
gerçekçi:

ehliyet alsaymış ölmeyecek miymiş alakası ne?

8
2
yanıtYanıtla
TAMK:

Ayağına mı basmışlar istanbulda

3
7
yanıtYanıtla
Cem YILMAZ:

BOYU UZUN OLAN İNSANLAR ÇOK YAŞAYAMIYOR MALESEF TARİHTE ÖRNEKLERİ ÇOK.

6
0
yanıtYanıtla
cuma:

fazla yasli birinede benzemiyor kalb kirizi olsaydi bilinci kapalii olurdu dediklerine gore rahatsjzlanmis alib goturmusler beyin kanamasi ola bilir

1
1
yanıtYanıtla
CEMAL KARACİĞER:

HABER NE ANLATIYOR MİLLET NE ANLIYOR . BİRİ DİYOR GÜLEK BOĞAZI MİLLET DİYOR. . . . . HERHALDE GAZ FREN VE AYĞIN RAHAT HAREKETLE ALAKASIYLA BU DURUM , NEYSE NEYSE ALLAH AMELİNE GÖRE RAHMET EYLESİN . ACABA BİZİM ÜLKEMİZDE DE VARMI DIR 50 NUMARA AYAKLARA EHLİYET YASAĞI

2
0
yanıtYanıtla
t.c turk:

haberler haberler

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title