Haberler

    Ayakkabı Bağlayamıyor, İphone Kullanıyor!

    Daha Ayakkabı Bağlamayı Beceremiyorlar Ama İphone Kullanabiliyorlar... İşte Onlar...

    Artık küçük çocuklar, öğrenmeleri gereken normal şeylerden önce modern teknolojinin nimetlerinden yararlanmayı tercih ediyorlar. Güvenlik yazılım firması AVG'nin ortaya koyduğu rakamlar bunu onaylar nitelikte.

    AVG; Amerika, Kanada, ingiltere, Fransa, italya, ispanya, Japonya, Avusturalya ve Yeni Zelanda'da çocuklarının yaşları 2 ila 5 arasında değişen 2.200 yetişkin arasında bir araştırma yaptı. Araştırmanın sonuçlarına göre, çocukların yüzde 19'u bir akıllı telefondan uygulama açmayı biliyor. Ayrıca yüzde 58'i bilgisayar oyunu oynayabilirken yüzde 25'i bir internet tarayıcıyı kullanabiliyor. Karşılaştırma yapmak gerekirse, bu çocukların yalnızca yüzde 9'u ayakkabılarını bağlayabiliyor, yüzde 20'si kendi başına yüzebiliyor ve yüzde 43'ü bisiklet sürüyor.

    Çocukların italya'dan olanlarının yüzde 44'ü cep telefonundan arama yapabilirken, Amerika'dakilerin yüzde 25'i arama yapabiliyor. Cinsiyette ise arada pek bir fark yok, kızların yüzde 29'u erkek çocukların ise yüzde 28'i arama yapabiliyor. Bilgisayar oyunu oynamada ise kız çocukları geri kalmıyor ve erkek çocukları yüzde 59'a 58'le geçiyor.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title