Haberler

Ayağındaki Bandajı Çıkarıp, Koltuk Değnekleriyle Sınava Girdi

AFYONKARAHİSAR'da da Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yapıldı.

AFYONKARAHİSAR'da da Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yapıldı. Attan düşerek sol ayağını kıran Ahmet Can Dikmen (18) sınavın yapılacağı salona koltuk değneği ve arkadaşlarının yardımıyla girdi. Polisin ayağındaki bandajı çıkarttırdığı Dikmen, koltuk değnekleriyle salona alındı.

Yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar'da da YKS heyecanı yaşandı. Afyonkarahisar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde sınava giren yüzlerce öğrenci önce polis kontrolünden geçti, sonra görevliler tarafından sınava girecekleri sınıflara yönlendirildi. Aileleriyle sınavın yapılacağı okula gelen öğrencilerin heyecanlı oldukları görüldü. Sınava girecekleri okul bahçesi önünde içeri alınmayı bekleyen öğrenciler sırayla sınıflara alındı. Polis sınava girecek öğrencileri didik didik aradı. Kimlik ve nüfus cüzdanları dışında öğrencilerin üzerindeki hiçbir şeyi sınav salonuna almayan polis, zaman zaman sınav saatinin yaklaşmaya başladığını da anons yaparak duyurdu.

AYAĞINDAKİ BANDAJ ÇIKARTILDI

Sınava gelenler arasında, kendisine ait attan düşerek ayağını kıran Ahmet Can Dikmen de yer aldı. Kendisi gibi sınava girecek arkadaşlarının yardımıyla ve koltuk değnekleriyle sınavın yapılacağı okula gelen Dikmen'in üzerini arayan polisler, sol ayağındaki sargıyı çıkarmasını istedi. Arkadaşlarının yardımıyla okul bahçesinde oturan Dikmen, sargıyı çıkardıktan sonra yine arkadaşlarının yardımıyla ayağa kalkarak sınavın yapılacağı okul kapısının önüne geldi. Polisler tarafından üzeri tekrar aranan Ahmet Can Dikmen koltuk değneklerinin desteği, görevliler ve arkadaşlarının yardımıyla sınav salonuna gitti.

ÇOCUKLARI İÇİN DUA ETTİLER

Bazı öğrenciler ise sınava dakikalar kala koşarak yetişmeye çalıştı. Sınava alınmama korkusu yaşayan öğrenciler görevlilerin kontrolünden sonra sınava girecekleri salonlara alındı. Polis ekipleri sık sık yaptıkları anonsların ardından okul kapısını kapattı. Sınava giren öğrencilerin aileleri ve yakınları da dışarıda heyecanlı bir bekleyişe girdi. Dua eden, Kuran-ı Kerim okuyan aileler, öğrencilerin sınavda başarılı olmasını diledi.

- Afyonkarahisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dikmen Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title