Haberler

Avusturya'da Avcı, Bisikletçiyi Tavşan Zannederek Vurdu

Avusturya'da düzenlenen bisiklet yarışlarında tavşan avlamak isteyen avcı, yanlışlıkla kadın bisikletçiyi vurdu. Bisikletçi, hastaneye kaldırıldı.

Avusturya'da, yarış öncesi antrenman yapan bisikletçi Christiane Koschier-Bitante, bir avcı tarafından tüfekle vuruldu. Gözaltına alınan avcı, "Tavşan vurmak istemiştim" diye kendini savundu.

Avusturya'nın İtalya sınırında, bisikletiyle yarış öncesi antrenman yapan 41 yaşındaki yarışçı Christiane Koschier-Bitante bir avcı tarafından vurularak yaralandı.

ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Amatör bisiklet takımı Fimap adına yarışan ve 1993 yılında Avusturya şampiyonu olan Koschier-Bitante, arkadaşlarıyla çıktığı antrenman sırasında ölümden döndü. Bir av tüfeğinden çıkan kurşunlarla bacağı, kolu ve kalçasından yaralanan talihsiz kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

"ÇOK ŞANSLIYDIM, KURŞUNLAR YA KAFAMA GELSEYDİ"

Hayati tehlikesi bulunmayan ve tedavisi süren Christiane Koschier-Bitante, olayla ilgili olarak İtalyan L'Arena gazetesine verdiği demeçte, "Her şey çok hızlı gelişti. Önce büyük bir gürültü duydum ve irkildim. Bisikletimin lastiğinin patladığını düşündüm. Fakat sonra acı içinde yere düştüm. Çok şanslıydım, kurşunlar kafama ve boğazıma isabet edebilirdi. O zaman olay daha kötü sonuçlanabilirdi" dedi.

Koschier-Bitante'yi vuran ve polis tarafından gözaltına alınan avcı ise, "Tavşan vurmak istemiştim" diyerek kendini savundu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Avusturya İtalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

0:

Bu avci kesin Turktur. . bakti kari hos niyerti bozdu cakacak . . ama bisikletle hizla uzaklasiyor sonra dda kendin kedine dedi ole yada bole cakarim. . .

2
3
yanıtYanıtla
hakan:

ben burda yasiyorum öyle birsey yok bu bisikletliler ülkeyi cine cevirdi millet nefret ediyor kasitli vurmustur ikinci ihtimal avci sarhostur.

2
1
yanıtYanıtla
gagsus:

tavsan atlet misali hemi. . .

0
1
yanıtYanıtla
kaya kuşu:

maşallah göcen kafası gibi avcı ondan vurmuştur. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title